1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Nasıl ki Fenerbahçe, orada olması gerektiği halde, ya da şöyle söyleyeyim, orada olmasına tam anlamıyla engel teşkil edecek bir durum henüz söz konusu olmadığı halde Şampiyonlar Ligi'nden men edildiği için tazmin hakkı arayabiliyorsa; aynı şekilde bu sezon Süper Lig'de mücadele eden diğer 17 takım da (ileride kararın Fenerbahçe'nin düşürülmesi yönünde olduğunu varsayarak konuşuyoruz ya) burada olmaması gereken bir takımın muhtemel şampiyonluğu tescil edilirse, tazmin hakkı kazanmaz mı?
    tazminat hakkı kazanır ama bizden değil, TFF den. her nasılsa bizim şike yapmadığımız ortaya çıktığı takdirde Trabzonspor dan isteyemeyeceğimiz gibi..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında hep hukuk, Uefa, TFF diyoruz da futbolun önde gelenleri telefonda konuşmayı bilmiyor. Nasıl böyle anlaşıyorlar.

Telefon muhabbetlerinde atıyorum böyle böyle olursa şey yapın diyor ne olduğunu karşıdaki adam nasıl anlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aslında hep hukuk, Uefa, TFF diyoruz da futbolun önde gelenleri telefonda konuşmayı bilmiyor. Nasıl böyle anlaşıyorlar.

Telefon muhabbetlerinde atıyorum böyle böyle olursa şey yapın diyor ne olduğunu karşıdaki adam nasıl anlıyor.
    Şifremiz inşaatmış (: İnşaat mühendisinin başkan olduğu yönetim kurulunda bu meslekle uğraşan adamların olduğu yerde şifre herhalde patlıcan olmazdı Billionaire'yi Bilyoner yapıyosan İnşaat Mühendislerinin İnşaat sözünü şifre yaparsın
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şifremiz inşaatmış (: İnşaat mühendisinin başkan olduğu yönetim kurulunda bu meslekle uğraşan adamların olduğu yerde şifre herhalde patlıcan olmazdı Billionaire'yi Bilyoner yapıyosan İnşaat Mühendislerinin İnşaat sözünü şifre yaparsın
    Yalnız dedikleri bu iddia yalansa bunu kim uydurmuş çok merak ediyorum Hayal gücüne hayran kaldım o kişinin.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    tazminat hakkı kazanır ama bizden değil, TFF den. her nasılsa bizim şike yapmadığımız ortaya çıktığı takdirde Trabzonspor dan isteyemeyeceğimiz gibi..
    Sizden demiyorum zaten canım; sonuçta muhtemel şampiyonluğu da siz tescil etmiyorsunuz, kim ediyorsa ondan.

Hukuk, sonuçta, salt ceza hukukundan ibaret değil; her şey olup bittikten sonra olacakların yanında, hiç bir şey olup bitmeden olması gerekenleri de konu edinen bir ilim. Ya da öyle olmalı en azından.

Gerçi bu işin öbür türlüsünde de ayrı bir komedi var; Fenerbahçe 2011-2012 sezonunu tamamen boşu boşuna oynamış, ekstradan 1 sezon daha kaybetmiş oluyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Sizden demiyorum zaten canım; sonuçta muhtemel şampiyonluğu da siz tescil etmiyorsunuz, kim ediyorsa ondan.

Gerçi bu işin öbür türlüsünde de ayrı bir komedi var; Fenerbahçe 2011-2012 sezonunu tamamen boşu boşuna oynamış, ekstradan 1 sezon daha kaybetmiş oluyor.
    boşu boşuna oynamış oluruz eğer böyle bir durumla karşılaşırsak ama ben orada kızmam. çünkü; olması gereken oydu.. savunma hakkı almadan düşüremezlerdi bizi.. savcı da iddianameyi 5 ayda hazırlayınca kaçınılmaz son.. ama hiç imkan vermiyorum buna.. ben bilirim geçen sene nasıl maçları kazandığımızı... her maç canımız çıktı... hele ki; Antep maçlarına diyorsalar yazıklar olsun...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri