Sayfa 8 / 40 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1197 sonuç

Konu: FM 2012 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

CL çeyrek finalinde Real Madrid'i 1-0 yendiğimiz maçta hakem Cüneyt Çakırdı.

Bir Barcelona değiliz ama %74 topla oynadık rakip dandik olsa da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence hakemden çok taraftar sayısı ilginç olmuş. Tam 100.000

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bir efsaneyi yeniden keşfetmek.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

akşam akşam iyi güldüm.

2013 yılında 2.lig de ki mersin 33.000 kişilik yeni stad yaptı nerden geldi acaba bu para

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şike yapmıştır

Messi chelseda. ben yeni oyun açtım bıraz takımıma transfer yaptım bi baktım messi serbest olarak chelseya gitmiş hile yapmadım yeminle.İşte resimler.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

YIL 2011

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Cr1minaL View Post
    2013 yılında 2.lig de ki mersin 33.000 kişilik yeni stad yaptı nerden geldi acaba bu para
    Bu bendede böyle oldu.Heralde gerçek bir proje.

Akdeniz Oyunları önümüzde ki yıllar da ( tam yılı hatırlamıyorum.) Mersin de yapılacak.Bu Oyunlar çerçevesin de Mersine 33000 kişilik bir stad yapım projesi var.Gerçekte var olan bir olay o yüzden öyle bi gelişme yaşanmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Messi olayı gerçekten çok ilginç...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by El Barto View Post

akşam akşam iyi güldüm.
    Kimleri aldın da BJK den 11 oyuncu kadroya dahil oldu şaşırdım kadronu görmek isterim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Kimleri aldın da BJK den 11 oyuncu kadroya dahil oldu şaşırdım kadronu görmek isterim
    Aslında 11 değil 13 oyuncu olacak. Tolgahan ve İsmail Köybaşı'da hala kontratlı oyuncum. Ancak kiralık gönderildiler.

Bunlarda Milli Takıma seçilen Beşiktaşlı oyuncular. Daha iyisi vardı da biz mi almadık?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gökhanı serdarı ömeri nasıl aldın bana gelmediler bir türlü

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gökhan ve Ömer'i 4. sezonun başında alabildim. Serdar'ı da ancak 3. sezonda alabildim. Serdar mutsuz olmuştu kulübünde o yüzden onu almak kolay oldu. 10M$ gibi bir paraya aldım. Gökhan ve Ömer'im maliyeti ise 20M$'ı buldu.

Allahtan iyi paralara oyuncular sattım da sıkıntı olmadı.

Bir de bedelsiz Tevez'i kattım kadroma. Sene sonunda 10M$ gibi bir para veren olursa satmayı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gerçekten iyi kadro kurmuşsun

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Gökhan ve Ömer'i 4. sezonun başında alabildim. Serdar'ı da ancak 3. sezonda alabildim. Serdar mutsuz olmuştu kulübünde o yüzden onu almak kolay oldu. 10M$ gibi bir paraya aldım. Gökhan ve Ömer'im maliyeti ise 20M$'ı buldu.

Allahtan iyi paralara oyuncular sattım da sıkıntı olmadı.

Bir de bedelsiz Tevez'i kattım kadroma. Sene sonunda 10M$ gibi bir para veren olursa satmayı düşünüyorum.
    Tevez i bende bedava adım, adam goL makinesi. Sonuna kadar kuLLanmaLısın. Ayrıca Gökhan, ve Serdar`ı da ben bedeLsiz oLarak aLmıştım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Tevez i bende bedava adım, adam goL makinesi. Sonuna kadar kuLLanmaLısın. Ayrıca Gökhan, ve Serdar`ı da ben bedeLsiz oLarak aLmıştım.
    Tevez'i ben bir türlü alamadım. Sonra kendi ülkesinde ki Vasco(sanırım buydu) takımına benim teklif ettiğim maaştan daha az paraya gitti. Türkiye'ye gelmek istemedi. Takımım Fenerbahçe ve 3 sezon üst üste şampiyon oldum ligte. Avrupada kötüyüz ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tevez'e senelik 7.750.000 $ veriyorum. Her yıl için %15 zam var. Maç başına da para alıyor. İmza parası olarak agent ve Tevez'e 7.000.000 $ a yakın para verdim. Bir de sonraki satışından %5 para alacak gibi bir maddesi vardı sanırım.

Adam sağlam yere kapak attı.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Tevez'i hangi rolde oynatıyorsu? Trequartista'mı?

Quote Originally Posted by cris king View Post
    Tevez'i hangi rolde oynatıyorsu? Trequartista'mı?

Quote Originally Posted by yakamoz0347 View Post
    komple forvet'mi demek istedin?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olm neler yapıyonuz bu adama tamam normal bioyuncu değil nedir o travesti falan olmuyo

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Default Aman Tanrım!

Yıl: 2013

Şampiyonlar liginde Aslantepe tepe de Kırmızı şeytanları 3-2 yendim sıra old trafforda gelince aslanlarımı 2-0 yendiler ve maçtan sonra Sir Alex'in basına söylediği

Türkçe Çeviri:
    "Onun(bendeniz) hakkında ki düşüncem(taktik v.s) maç devam ettikçe düşündüğümden daha iyi olduğu kanısına vardım. Galatasaray maça çok asıldı ve Volkan yenilmesine rağmen nezaketi elden bırakmadı"

Bunu gördükten sonra göğsüm kabardı popom kalktı bende eywallah saol dedim seni gidi iyi insan dedim o da bana cevaben böyle karşılık verdi;

Türkçe çeviri:
    "Futbol da var olan en iyi insanlardan biridir"

Şimdi ben ne yapayım nereye gideyim arkadaşlar bilemiyorum
    Last edited by wolffather : 16.Aralık.2011 at 18:24

helaaaaal tebrikler...

Türkçe çevirisi nedir ?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by man_in_black21 View Post
    helaaaaal tebrikler...
    Eyvallah hocam saol 2 kişiden başka kimse bir şey yazmamış herhalde extra bir durum değil.. Ben geçen sene ki seride de bu seride de baya oynadım GS ile hiç böyle birşey yaşamamıştım Acaba oyunu top noktasında iken bırakmak mı lazım Ya da Alex veliaht olarak beni mi seçti acaba Dur bakalım zaman ne gösterecek

@hamzali28

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Eyvallah hocam saol 2 kişiden başka kimse bir şey yazmamış herhalde extra bir durum değil.. Ben geçen sene ki seride de bu seride de baya oynadım GS ile hiç böyle birşey yaşamamıştım Acaba oyunu top noktasında iken bırakmak mı lazım Ya da Alex veliaht olarak beni mi seçti acaba Dur bakalım zaman ne gösterecek

@hamzali28

Daha önceki serilerde de vardı ama tabi sık rastlanan bir durum değil

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şimdi bu adamı övsem mi yoksa bu adama sövsem mi bilemedim. 3 gol atıp 2 penaltı kaçırdı. Gerçi ilk kaçırdığı penaltıyı tamamladı gol oldu ama...

Gerçekten bu oyunun saçmalıkları kabak tadı vermeye başladı maçın ilk 20 dakikası 2-0 öne geçmişim herşey iyi giderken ilk önce iki sol bek im den biri sakatlandı diğerini aldım oyuna 5 dakika sonra da oyuna sonradan giren sol bek kırmızı gördü ve bi anda oyunun rengi değişti zaten alternatifli bir kadrom yok malum ikinci lig takımıyız neyse karşı takım yaldır yaldır gelmeye başladı kısa süre içinde ilk golü buldular sonra ikinci golüde buldular bu gol 78 de geldi ve maç motoru 90. dakikaya kadar oyunu geçiştirdi 4 dakikalık bir uzatma verildi ama oda ne 4 dakikalık uzatmanın 6. dakikasında adamım sakatlandı ve 90+8. ci dakika da 3. golü yedim ve maç böyle bitti geerçekten çıldırmamak elde değil

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Forvetim maçta sakatlandı yerine adam aldım oda anında sakatlandı. Şu sakatlıklar canımı çok sıkıyor. Her maç 1 adam kesinlikle gidiyor. Sakatlıklar listem 6-7 den aşağı düşmüyor. Aralarında 2-3 tanesi bir kaç ay gidiyor kesin. En son takımın en formda forveti 6-7 ay sakatlandı. Şuan düzeldi ancak yerine yenisi sakatlanarak boşluğu doldurmuş oldu

Sayfa 8 / 40 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri