CL çeyrek finalinde Real Madrid'i 1-0 yendiğimiz maçta hakem Cüneyt Çakırdı.
Bir Barcelona değiliz ama %74 topla oynadık rakip dandik olsa da
![]()
CL çeyrek finalinde Real Madrid'i 1-0 yendiğimiz maçta hakem Cüneyt Çakırdı.
Bir Barcelona değiliz ama %74 topla oynadık rakip dandik olsa da
![]()
Bence hakemden çok taraftar sayısı ilginç olmuş. Tam 100.000![]()
Bir efsaneyi yeniden keşfetmek.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
akşam akşam iyi güldüm.![]()
2013 yılında 2.lig de ki mersin 33.000 kişilik yeni stad yaptı nerden geldi acaba bu para![]()
Messi chelseda. ben yeni oyun açtım bıraz takımıma transfer yaptım bi baktım messi serbest olarak chelseya gitmiş hile yapmadım yeminle.İşte resimler.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
YIL 2011
Akdeniz Oyunları önümüzde ki yıllar da ( tam yılı hatırlamıyorum.) Mersin de yapılacak.Bu Oyunlar çerçevesin de Mersine 33000 kişilik bir stad yapım projesi var.Gerçekte var olan bir olay o yüzden öyle bi gelişme yaşanmış.
Messi olayı gerçekten çok ilginç...![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Gökhan ve Ömer'i 4. sezonun başında alabildim. Serdar'ı da ancak 3. sezonda alabildim. Serdar mutsuz olmuştu kulübünde o yüzden onu almak kolay oldu. 10M$ gibi bir paraya aldım. Gökhan ve Ömer'im maliyeti ise 20M$'ı buldu.![]()
Allahtan iyi paralara oyuncular sattım da sıkıntı olmadı.
Bir de bedelsiz Tevez'i kattım kadroma. Sene sonunda 10M$ gibi bir para veren olursa satmayı düşünüyorum.![]()
Tevez'e senelik 7.750.000 $ veriyorum. Her yıl için %15 zam var. Maç başına da para alıyor. İmza parası olarak agent ve Tevez'e 7.000.000 $ a yakın para verdim. Bir de sonraki satışından %5 para alacak gibi bir maddesi vardı sanırım.
Adam sağlam yere kapak attı.![]()
Yıl: 2013
Şampiyonlar liginde Aslantepe tepe de Kırmızı şeytanları 3-2 yendim sıra old trafforda gelince aslanlarımı 2-0 yendiler ve maçtan sonra Sir Alex'in basına söylediği
Türkçe Çeviri:
"Onun(bendeniz) hakkında ki düşüncem(taktik v.s) maç devam ettikçe düşündüğümden daha iyi olduğu kanısına vardım. Galatasaray maça çok asıldı ve Volkan yenilmesine rağmen nezaketi elden bırakmadı"
Bunu gördükten sonra göğsüm kabardı popom kalktıbende eywallah saol dedim seni gidi iyi insan dedim o da bana cevaben böyle karşılık verdi;
Türkçe çeviri:
"Futbol da var olan en iyi insanlardan biridir"
Şimdi ben ne yapayım nereye gideyim arkadaşlar bilemiyorum![]()
Last edited by wolffather : 16.Aralık.2011 at 18:24
helaaaaaltebrikler...
Türkçe çevirisi nedir ?![]()
Eyvallah hocam saol 2 kişiden başka kimse bir şey yazmamış herhalde extra bir durum değil.. Ben geçen sene ki seride de bu seride de baya oynadım GS ile hiç böyle birşey yaşamamıştımAcaba oyunu top noktasında iken bırakmak mı lazım
Ya da Alex veliaht olarak beni mi seçti acaba
Dur bakalım zaman ne gösterecek
@hamzali28
![]()
Şimdi bu adamı övsem mi yoksa bu adama sövsem mi bilemedim.3 gol atıp 2 penaltı kaçırdı. Gerçi ilk kaçırdığı penaltıyı tamamladı gol oldu ama...
![]()
Gerçekten bu oyunun saçmalıkları kabak tadı vermeye başladı maçın ilk 20 dakikası 2-0 öne geçmişim herşey iyi giderken ilk önce iki sol bek im den biri sakatlandı diğerini aldım oyuna 5 dakika sonra da oyuna sonradan giren sol bek kırmızı gördü ve bi anda oyunun rengi değişti zaten alternatifli bir kadrom yok malum ikinci lig takımıyız neyse karşı takım yaldır yaldır gelmeye başladı kısa süre içinde ilk golü buldular sonra ikinci golüde buldular bu gol 78 de geldi ve maç motoru 90. dakikaya kadar oyunu geçiştirdi 4 dakikalık bir uzatma verildi ama oda ne 4 dakikalık uzatmanın 6. dakikasında adamım sakatlandı ve 90+8. ci dakika da 3. golü yedim ve maç böyle bitti geerçekten çıldırmamak elde değil
Forvetim maçta sakatlandı yerine adam aldım oda anında sakatlandı. Şu sakatlıklar canımı çok sıkıyor. Her maç 1 adam kesinlikle gidiyor. Sakatlıklar listem 6-7 den aşağı düşmüyor. Aralarında 2-3 tanesi bir kaç ay gidiyor kesin. En son takımın en formda forveti 6-7 ay sakatlandı. Şuan düzeldi ancak yerine yenisi sakatlanarak boşluğu doldurmuş oldu![]()