Adamlar bildiğin savaştı ilk yarı![]()
Adamlar bildiğin savaştı ilk yarı![]()
3-1 oldu Higuain
Böyle bir hakem hayatımda görmedim Atletico'luların tekme tokat girişmedikleri kaldı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
tek ardaya üzüldüma.madridin kaleci ve stoperleri evlere şenlik ha bide gabi denen futbolcu
![]()
Nuri anlaşılan pek forma bulamayacak bu sezon. Bence bu maçta ikinci yarı olsun görev alması lazımdı. Bundan önceki lig maçında da oynatmadı. Biraz güç kazanması lazım.
Harika oldu bu.Fark açıldı.Golüde 67'de atmış![]()
Futbola doyduk bu akşam aksiyona daHele Real- Atletico maçı savaş gibiydi. Real Madrid'in hızlı futboluna sertlikle karşılık vermeye çalıştı Atletico Madrid. Çok şanslılar maçı tamamlayabildikleri için. Beşiktaş-Samsunspor maçını hatırlıyorum Beşiktaş'ın 4-0 hükmen mağlup sayıldığı, 5 kırmızı gördüğü. O maçta bu kadar kartlık pozisyon yoktu
Barcelona'da gitti ligin dibindeki takıma maç kaybetti, ilginç oldu. Ama maçın son dakikası harikaydı adrenalinin tavan yaptığı anlardan biriydi.
Bu yıl Real Madrid zirveyi bırakmaz. Ben böyle takım görmedim (Barcelona harici tabi) Bu kadar yetenekli, güçlü ve aç bir takım yaratmak her baba yiğidin harcı değil, Mourinho muhteşem bir teknik direktör. Maç 4-1 olmuş hala gol arayan taraf Real Madrid, vakit geçirmeye çalışan Atletico
![]()
İşte budur. Herkes Mourinho'nun kudretini tam anlamıyla bir daha anlıyacak. Hala Madrid.
Barcelona'nın yenilmesi olağanüstü güzel oldu gerçekten,2 hafta sonraki derbide görüşelim Guardiola
Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 27.Kasım.2011 at 16:20
Barcelona'nın şu sıkıcı pas oyunu umarım dünya üzerinden silinir Real gibi direk sonuca giden takımları izlemek çok daha keyifli Barcelona maçlarında sıkılıyorum.
Real Madrid'in rakipleri artık Madrid'e karşı çok sert oynamaya başladı geçen hafta Valencia bu hafta Atl Madrid en iyi örnek.
Sociedad harika bir geri dönüş yaptı Malaga karşısında.Vela harika bir röveşata golü attı.
Heyecanla bekliyoruz.. Adı gibi skorunda clasico olacağını umuyorum...
Yürü be Madrid.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
R.Madrid'e çok güveniyorum 3 kuponoda koydum valla 1 tanesinde handikap.Kazanamassa gittik.![]()
Barcelona alacak bence...Fark kapanacak sonrasında Barça geçicek yine Real'i![]()
Real yanıltmaz bu sefer![]()
Barça bu sezon kaybettiği konsantrasyonunu bu maçla birlikte yakalayacaktır.Real Madrid isteği kadar formda olursa olursaolsun bu maçın favorisi bana göre Barcelonadır.
Mourinho'nun oyuncuları artık Mourinho takımları ayarında bir fizik gücündeler Barcelona temposuz futboluyla zor maç kazanır Real'e karşı.
Last edited by sananes : 10.Aralık.2011 at 22:48
#RealMadrid İlk 11: Casillas, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao, Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Alonso, Di Maria, Diarra, Benzema
#Barcelona İlk 11: Valdes, Dani Alves, Pique, Puyol, Abidal, Fabregas, Xavi, Iniesta, Busquets, Alexis Sanchez, Messi
yavaş yavaş son 30 dakika..
Benzemez kimse sanaaa karim benzemaaaaaa 1-0![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Alexis attı. Aman yarabbi Messi yaptı gene asistini.
Bir Dost
Hellbells
Messi gene gole katkıda bulundu ya atıyor ya attırıyor ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz