Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 20. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
11.Aralık.2011, 13:10
Bence zor maç, ligin en formda takımlarından biriyiz belki hatta deplasmanda ilk maç dışında yenilgimiz yok sonuçta oynadığımız takım Trabzonspor ve etkili silahları, çok deneyimli ve iyi bir teknik adamları var. Ben seyir zevki açısından güzel maç olacağını düşünüyorum, iki takımda hafta içi zor maçlar oynadı bunun etkisiyle 60'tan sonra orta sahaların oyundan düşeceğini ve pozisyonların artacağını düşünüyorum.
Burak Yılmaz rakibin en önemli silahı fakat 5 maçtır suskun, bize karşı patlama yapmak isteyebilir. Fatih Terim'in Fenerbahçe maçındaki kadroyu bozacağını düşünmüyorum, kadro açısından en büyük avantajımız Engin'in dönmesi, skora göre 2. yarı oyuna girebilir ve enerjisi ile katkı sağlayabilir.
Ben yenileceğimizi düşünmüyorum, en kötü berabere kalırız gibi geliyor. Savunmamız oturdu, Muslera, Ujfalusi - Semih 3'lüsü güven veriyor, Eboue de oynayabilecek duruma gelmiş, Hakan Balta ile sadece savunmada değil hücumda da etkinler. Elmander rakip savunmayı zorlayacaktır bitmek bilmeyen hırsı ve enerjisiyle. Umarım bol gollü güzel bir maç olur ve sonunda biz kazanırız.
Mesaj Yetkileri