1 ile 30 arası toplam 349 sonuç

Konu: "Gerçekçi Bir Kariyer | Hedefimiz Copa Libertadores'te Başarı | 2014/2015"

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Lille büyük sürpriz yapmış, umarım bu sürpriz finalde de devam edebilir...
    Bakalım bekleyip göreceğiz. Bu arada önerdiğiniz bir forvet veya stoper var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig Play-Off 4. Hafta

Fenerbahçe şampiyonluğu garantilemiştir. Kendilerini tebrik ederiz.

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Bakalım bekleyip göreceğiz. Bu arada önerdiğiniz bir forvet veya stoper var mı?

Forvet Kermit Erasmus olabilir, ben Kayseri kariyerimde verim almıştım Poacher oynatarak. Onun dışında şimdiki Gençler kariyerimde harikalar yaratan Mouche'yi de önerebilirim. Paran yeterse Zec de üstün hızlanması ve top sürüşü ile iyi bir seçenek.

Defansa da Lamine Traore'yi çok ucuza hatta belki bedava alabilirsin ve pişman olmazsın...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Forvet Kermit Erasmus olabilir, ben Kayseri kariyerimde verim almıştım Poacher oynatarak. Onun dışında şimdiki Gençler kariyerimde harikalar yaratan Mouche'yi de önerebilirim. Paran yeterse Zec de üstün hızlanması ve top sürüşü ile iyi bir seçenek.

Defansa da Lamine Traore'yi çok ucuza hatta belki bedava alabilirsin ve pişman olmazsın...
    Teşekkürler önerin için. Traore'nin istediği maaşta azmış, büyük ihtimalle onunla anlaşacağız.
    Ayrıca transfer bütçemiz açıklanınca almak istediğim futbolcular var. Onların içinden en iyilerini (hem yetenek, hem fiyat bakımından) seçeceğim. Önerdiğin 3 forveti de shotlist'e koydum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig Play-Off 5. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Lamine Traoré Kayserispor ile Anlaştı!

Transfer, dönem açıldığı an gerçekleşecek ve Traoré gelecek sezondan itibaren Kayserispor forması giyecek. Ayrıca takımdaki yabancılardan Troisi ve Khizanishvili ile yolların ayrılması bekleniyor. Bunun dışında Escudero, Riveros, Okan Alkan, Gökhan Ünal ve Peter Pekarik, takımda kiralık konumda olduklarından dolayı gelecek sezonda takımda olmayacaklar.

Peter Pekarik ve Gökhan Ünal'ın bonservislerini almayı düşünmüyorum. Fakat paramız yeterse diğerlerini takımda görmek istiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig Play-Off 6. Hafta

Fenerbahçe Şampiyon! Bir kere daha tebrikler...

Mesaj Yetkileri