maçı izleyemedim. ama ağır bir yenilgi almışız. özellikle yenen gollerde ve ikinci yarında inanılmaz boşlamışız. yumuşayan takım felaketi getirmiş.

en başta bizim hatalarımız çok. yanlış transferler yaptık. özellikle defans iyi değil. ilerde top tutacak tek bir adam yok. Henrique-Adrian ikilisine 10 milyon vermek M.City için bile gereksiz derecede olur gibi şu ana kadar. hiç verim alamadık. he daha kötüsü geldikleri güne göre düşüyorlar.

maçta kırmızı kart ağır. hem de çok. bazı hakemler cesaretlerini biz de topluyor. umarım uzun süre ayrı kalmaz takımdan Zokora. bir de onun eksikliğini çekmeyiz.

bir de taraftar olarak geçmişimizi çok çabuk unutuyoruz. başkalarını anlamadan hüküm veriyoruz. dün akşam Selçuk'a, Engin'e yapılan tepkiyi bir Galatasaraylı anlayamaz. çünkü Galatasaraydan bir oyuncu daha iyi klübe gidecem diyip ülke içinde kalamaz. Aynı şey Beşiktaş ve Fenerbahçe için de geçerli. o yüzden bu klüp taraftarlarında 'ne olmuş sözleşmesi bitti geldi. bu tepki neden?' diye ahkam kesmek kolay oluyor.

geçen haftalarda Egemen'e tepkiyi anlayamadı Beşiktaş taraftarı misal. garipsedi, ayıpladı. ben de Tümer tepkisini anlamamıştım zamanında. yani olunca her takıma olur bunlar. sadece Trabzonspor'a olmuyor bu.