Galler Kupasında 4.Tur
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Geçen hafta ligde karşılaştığımız TNS maçındaki hataları yapmayarak net bir skor elde ettik ve kupada bir üst tura çıktık, şimdi sıırada Manu maçı var ona konsantre olmamız gerekecek.
Galler Kupasında 4.Tur
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Geçen hafta ligde karşılaştığımız TNS maçındaki hataları yapmayarak net bir skor elde ettik ve kupada bir üst tura çıktık, şimdi sıırada Manu maçı var ona konsantre olmamız gerekecek.
...
Uefa Avrupa Liginde 4. Tur 1. Maç
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
İlk maçın evimizde olduğu 120 dk belkide daha fazla sürecek bir raundun ilk 90 dksını oynadık bugün, Manu buraya gelirken önemli oyuncularını İngiltere'de bıraktık (gerçi savunma hattı şu haliyle bizimkinin katı katı) oyuncularıma maç öncesi kaybedecek birşeyleri olmadığını ve yüksek tempoyla mücadele etmelerini söyledim. Güzel bir mücadele örneği verdik şansımız da yaver gitti çünkü birkaç tane sağlam pozisyonu değerlendiremedi rakibimiz sonuç olarak sahadan 3-2'lik tarihi bir galibiyetle ayrıldık. Rövanş maçında rakibimiz en iyi kadrosuyla çıkacaktır, çünkü yaptıkları bu küçümseme onlara ilk maç için pahalıya mal oldu. 2. maç işimiz çok çok zor olacak ama dediğim gibi kaybedecek birşeyimiz yok buraya kadar gelerek zaten misyonumuzu fazlasıyla tamamladık.
Last edited by ReaList : 12.Aralık.2011 at 17:22
...
TARİH BUNU DA YAZAR
Uefa Avrupa Liginde 4. Tur 2. Maç
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Geçen maç sonunda dediğim gibi kaybedecek birşeyimiz yok, o algı ve anlayışla çıktığımız bir maç oldu. Yine de temkini elden bırakmadık ama hücum oynamaktan açık futbol oynamaktan geri çekmedik kendimizi çünkü ne kadar çekilirsek çekilelim gol yiyeceğimizi biliyorduk bu durumda önemli olan atabilmek için pozisyon üretmekti bunu başardık hem de öyle bir başardık ki ben bile şaşırdımhiç ummadığım 2 maç sonunda tur atlamak mutluluk verici oyuncularımı tebrik ediyorum.
...
Maç Sonu Haberleri
Alınan Sonuçlar
Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri (Rakip: Rubin Kazan)
Hadi bakalım şimdi fakülteye kaçma zamanı gelince devam ederiz artık (:
...
Kardeşim uzun süredir takip etmiyodum . Manu galibiyeti süper ötesi olmuş gerçekten kıskandım valla![]()
malatyAdana!
...
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 2.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Manu maçının verdiği moralle vites kaldırdığımız bir maç oldu güzel goller farklı skor ve 3 puan.
...
Galler Kupasında Yarı Final
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Bu sezon 4 kulvarda başarıyla mücadele ediyoruz ve hedeflerimiz en iyisini yapabilmek bu açıdan bu maçı kazanmak önemliydi oyuncularımı üstün oyunları ve mücadelelerinden dolayı kutluyorum finale çıktığımız için mutluyuz.
...
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 5.Hafta
Maç Sonucu
Elde Ettiğimiz Bu Galibiyetle Beraber 3.Kez üst üste şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz.
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 6.Hafta
Maç Sonucu
...
Uefa Avrupa Liginde Yarı Final İlk Maç
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Yarı Final düzeyine geldiğimiz için mutluyuz ancak bugün o düzeyde bir oyun ortaya koyamadık hatta hiçbirşey ortaya koyamadık umarım rövanşta da şansımız yaver gider çünkü bu maçı gol yemeden bitirmek büyük bir şanstı (:
...