Sayfa 205 / 483 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
6,121 ile 6,150 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Süreç tamamlanıyor, anlatamadık yasanın değişmesiyle Aziz Yıldırım kesin çıkacak diye bir şey yok diye, şimdi geçen gün yasada yer aldığını düşünüp yanıldığım olay, TFF'nin talimatlarında varmış. Girişimde bulunmak ve teşvik vermeye küme düşme cezası verilmesin diye değiştirilmesi düşünülüyormuş talimat. Figüranlar dağılıyor, içeride çok az kişi kalacak muhtemelen ve kalan isimler de belli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş siyahdan beyaza.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Süreç tamamlanıyor, anlatamadık yasanın değişmesiyle Aziz Yıldırım kesin çıkacak diye bir şey yok diye, şimdi geçen gün yasada yer aldığını düşünüp yanıldığım olay, TFF'nin talimatlarında varmış. Girişimde bulunmak ve teşvik vermeye küme düşme cezası verilmesin diye değiştirilmesi düşünülüyormuş talimat. Figüranlar dağılıyor, içeride çok az kişi kalacak muhtemelen ve kalan isimler de belli.
    teşvike küme düşme kaldırılsın mı? oh mis gibi trabzon kafadan aklanır,türkiye geceleri rahat uyur bir tek fenerbahçe yargılanırsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yahu ne diyoruz hepsi BAHANE.. Amaç Aziz Yıldırım en başından beri savnduk bunu.. Alın işte bi emsal daha size..

Bu arada haksız yere 5 ay içerde tutulan kişilerin tahliyesine de insani olarak çok sevindim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Beşiktaş siyahdan beyaza.
    İşte fark burada, tahliye olan Fenerbahçeli olsaydı yani Aziz Yıldırım, yasanın değişme sürecinden başlar, ne yaptı etti kendini çıkarttı diye yorumlardınız. Bu benim takıldığım nokta, işimize geldiği gibi yorum yapıyoruz belki ben de böyleyim ama rahatsız edici bir durum işte bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AykutKocaman View Post
    Beşiktaş camiası da çok siyah günler geçirdi sorma.
    Çok sevdikleri insanlar hapiste oldu. Teknik direktörlerinden oldular bunlar yeterli değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by AykutKocaman View Post
    Beşiktaş camiası da çok siyah günler geçirdi sorma.
    Beşiktaşlıların neler yaşadığını nereden biliyorsun?
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşte fark burada, tahliye olan Fenerbahçeli olsaydı yani Aziz Yıldırım, yasanın değişme sürecinden başlar, ne yaptı etti kendini çıkarttı diye yorumlardınız. Bu benim takıldığım nokta, işimize geldiği gibi yorum yapıyoruz belki ben de böyleyim ama rahatsız edici bir durum işte bu.
    Emin ol ki demezdim. Bana inanmayacaksınız belki ama demezdim. Biliyorum Fenerbahçe hakkında , Aziz Yıldırım hakkında kötü şeyler söyledim çok olay çıkardım ama bunu derdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    teşvike küme düşme kaldırılsın mı? oh mis gibi trabzon kafadan aklanır,türkiye geceleri rahat uyur bir tek fenerbahçe yargılanırsa.
    http://www.htspor.com/futbol/haber/6...ldi-58-maddeye

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun. Hiç bir zaman zaten inanmadım şike yaptıklarına. Heleki Tayfur Havutçu gibi bir kişinin böyle bir işe bulaşmış olması imkansızdı. Yattıkları kar kalacak yanlarına o olacak... Baştan beridir olması gereken aylar sonra oluyor. Darısı diğerlerinin başına...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Öyle bir şey olursa kıyamet kopar. Teşvik de bir nevi şikedir. Ve en ağır cezayı teşviği yapanlarda almalıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

(...) geçen gün yasada yer aldığını düşünüp yanıldığım olay, TFF'nin talimatlarında varmış. Girişimde bulunmak ve teşvik vermeye küme düşme cezası verilmesin diye değiştirilmesi düşünülüyormuş talimat.
    Tahminim, meseleyi çok güzel kapatır böyle bir değişiklik. Bir futbol maçında şike yapıldığını ispatlamak, tek başına öyle pek kolay bir iş olmadığı için, her potansiyel veya aktüel şike teşebbüs olarak kalır.

Mevcut davada da Federasyon, bu değişiklik mucibince kimseye ceza vermez. Adli süreç bir yandan kendi kendine işler ve bir kaç sene sürer; sonucunda şahıslar mahkum edilse bile tutuklu kaldıkları süre aldıkları cezaya mahsup edilir. Olur da dava erken biter gibi olursa, yahut içeride kalanlar için de tutuksuz yargılanabilme söz konusu olursa, olayın soğumasından istifadeyle kolaylıkla araya bir para cezasına çevrilebilirlik sıkıştırılır.

Adli sürecin sonunda, karar ne olursa olsun (mahkumiyet veya beraat) elimizde bir adet sap ile bir adet saman olur. Adli yargı teşebbüsten ceza verir, ama Federasyon teşebbüse cezayı çoktan kaldırmış olur. Kimse bir yere düşmez, müsterih olun.

Böyle bir şey olursa, 6 aydır içeride yatan Tayfur Havutçu, Serdar Adalı vs. ve belki bir 6 ay daha içeride yatacak olan Aziz Yıldırım'ı temsilen, bizzat ben, buradan, küfür bile ederim bu dolabı çevirenlere.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Sonunda 3 karanfil tahliye edildi

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Beşiktaşlıların neler yaşadığını nereden biliyorsun?
    Aklanında gelin diyenlerin çok sıkıntı çektiğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yalnız gelişmelerin yaşandığı tarihler de çok ilginç..

İddianame açıklanır (hem de cumartesi günü), o gün Fenerin maçı vardır..

Cumhurbaşkanı yasayı Veto eder, o gün Fenerin maçı vardır..

Tahliye talebimiz reddedilir, diğerleri çıkar, yine o gün Fenerin maçı vardır..

Artık koktu hakkaten..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sevindim tahliyelere. Ozellikle Tayfur Havutcu'ya. Insallah diger tutuklular da tahliye edilirler en yakik zamanda

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Öyle düşünmeye devam edin o zaman.Ne diyeyim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yalnız gelişmelerin yaşandığı tarihler de çok ilginç..

İddianame açıklanır (hem de cumartesi günü), o gün Fenerin maçı vardır..

Cumhurbaşkanı yasayı Veto eder, o gün Fenerin maçı vardır..

Tahliye talebimiz reddedilir, diğerleri çıkar, yine o gün Fenerin maçı vardır..

Artık koktu hakkaten..
    Abi siz de her şeyi bir şeylere bağlamakta bir numarasınız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sanırım bütün futbolcular tahliye edilmiş. E o zaman kim şike yaptı Bi süre sonra Aziz Yıldırım da tahliye edilirse şaşırmam
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Sonra onların o düşüncelerini geri çektikleri bildiriyi kaçırdın galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi siz de her şeyi bir şeylere bağlamakta bir numarasınız.
    Teveccühün Aygün napalım..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Hayırlı olsun. Hiç bir zaman zaten inanmadım şike yaptıklarına. Heleki Tayfur Havutçu gibi bir kişinin böyle bir işe bulaşmış olması imkansızdı. Yattıkları kar kalacak yanlarına o olacak... Baştan beridir olması gereken aylar sonra oluyor. Darısı diğerlerinin başına...
    Tayfur havutçu aklandı mı ? daha yargı süreci devam ediyor sadece tutuksuz yargılanacak.
    ama bence de Tayfur veya Serdal adalı bu işlere karıştıklarına inanmıyorum. Bir de Beşiktaş yönetimi Tayfur hocanın arkasında durdu ama Serdal Adalı'ya aynı ilgiyi göstermedi.

Zaten küme düsme kaldirilacak galiba kulüpler birligi bunun icin ugrasiyor herkes rahat olsun kimseye bisey olmadan cikarlar icerden kulüplere de bisey olmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kendi kendimize şike yaparak tarihe geçeriz heralde. Hâlâ varmı bunun şike soruşturması olduğunu iddia eden?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Küme düşme falan kaldırılmamalı.

İspat etsinler şike yapıldığını düşelim küme sorun o değil. Benim açımdan en azından.Benim sorun ettiğim denetleyicilerin sadece fenerbahçe üzerine yoğunlaşmaları. Sadri Başkan'ın telefon kayıtları falan çıktı mesela o konunun üstüne neden gidilmemiş zamanında? Neden Aziz Yıldırım'ın ilişkisi olan her allahın kulu 24 saat takip edilirken, Trabzon tarafı bu kadar boşlanmış kafamı bu karıştırıyor?

Yani biz yaptıysak onlarda yapmıştır demiyorum yanlış anlaşılmasın, ortada mide bulandıran birşey var onu görsün istiyorum herkes.Görmek istemeyenler ne desek görmez biliyorum ama durum budur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Tayfur havutçu aklandı mı ? daha yargı süreci devam ediyor sadece tutuksuz yargılanacak.
    ama bence de Tayfur veya Serdal adalı bu işlere karıştıklarına inanmıyorum. Bir de Beşiktaş yönetimi Tayfur hocanın arkasında durdu ama Serdal Adalı'ya aynı ilgiyi göstermedi.
    Bana göre aklandı... Bu sürecin devam edip etmemesi felan bunlar boş işler. Ne dolapların döndüğü belli değil zaten. Skandal üzerine skandallar yaşanıyor. Tahliye olmaları bana göre onların bu davadan aklanacaklarını gösteriyor. Asıl önemli olan içeridekiler bu süreçte. Dışarı çıkanlara pek birşey olacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Vederson'un cezası kaldırılmış ama onunla konuştuğu iddia eden Samet Güzel'inki kaldırılmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Zaten küme düsme kaldirilacak galiba kulüpler birligi bunun icin ugrasiyor herkes rahat olsun kimseye bisey olmadan cikarlar icerden kulüplere de bisey olmaz.
    Olay küme düşüp düşmemek değil. Eğer şampiyonluğumuz alınırsa zaten ligten çekilelim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

takip edemedim; kimler çıktı kimler kaldı içeride ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    takip edemedim; kimler çıktı kimler kaldı içeride ?
    fenerbahçe'lileri bildin mi hepsi kaldı bi de Sedat Peker falan işte.

Vederson üzerindeki tedbir kaldırıldı, Samet Güzel'in ki devam.Bundan başkasına gerek yok zaten bu dava üzerinde düşünmek için.

Mesaj Yetkileri