Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Bursaspor kazanır
-
Berabere biter
-
Fenerbahçe kazanır
-
13.Aralık.2011, 00:06
Fenerbahçe artık bitti diyenlere bitmediğini gösterdi. İnanılmaz baskılı ve tempolu maça başladık, erken gol maçta fark olmasını sağlardı ama erken gol gelmedi bir türlü. Özer'in bugün ilk defa çalımla adam geçtiğini gördüm bir de gol olsaydı çektiği şut çok iyi olacaktı.
İlk devre herkes iyiyidi, Selçuk'un bile ara pasları vardı hele ki Stoch'a attığı pasta şaşırdım. Golde de verkaçı Selçuk ile yapmıştı. 2 gol de güzeldi hazırlanış bakımından. İlk golden önceki paslaşmalar 2. golde daha Alex topu almadan Gökhan'ın koşusu. Gökhan'ın da kendine geldiğini görüyoruz en azından artık koşmaktan çekinmiyor gücünü geri kazanmış. Semih gol atarsa belki rahatlar diye düşünüyordum golünü attı ama çok topu da ezdi.
Serdar artık formayı vermez, Yobo-Serdar ikilisi savunmada artık bozulmaz. Emre de maça damga vuran oyunculardan biriydi. Stoch biraz tutuktu aslında, daha fazla gol yapabileceği pozisyonlara girdi. Alex'in bile pres yaptığı pek çok pozisyon vardı takıma bunu kazandırması aslında büyük avantaj Aykut Kocaman'ın.
Eleştireceğim nokta ise, sağ kanatta Bienvenu oynayacaksa neden Dia tercih edilmedi. Oynamamasını gerektirecek bir durumu yoksa sağda Bienvenu deneneceğine Dia oynayabilir. Topuz'un da sakatlıktan kurtulmuş olması takımın pres gücü ve direnci açısından olumlu bir gelişme.
3 günde birbirine tam ters performans, takımın düştüğü yerden bu reaksiyonla kalkması bu yarışı hiç bırakmayacağının göstergesi. Devre arası takımın sezon sonunda ne olacağı belli olmasa da forvete takviye şart mutlaka bu şekilde gitmez çünkü.
Mesaj Yetkileri