Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Bursaspor kazanır
-
Berabere biter
-
Fenerbahçe kazanır
-
13.Aralık.2011, 00:53
Önce rakip takım taraftarlarını tebrik ederek başlamak lazım herhalde. Özellikle ilk yarıdaki oyunu muazzamdı Fenerbahçe'nin. Kazanma açısından ümidim yoktu ama bu kadar etkili bir Fenerbahçe de beklemiyordum açıkçası. İkinci yarıda oyunu dengelemek için uğraş vermiş olsakta kalite olmayınca bir yere kadar. Ömer'in kafa vuruşu gol olsaydı, Ozan'ın şutu girseydi vs. diyemiyorum çünkü Alex'in ayağı kaymasa, Semih kaleye giden topu çıkarmasa, Özer'in şutu üst direkte patlamasa çok daha ağır bir yenilgi de alabilirdik 
Tek söyleyebileceğim bize adam gibi, gerçekten bir forvet, her iki tarafa da bek lazım. Basser yoksa bitiğiz, Vederson zaten varlığı bir dert yokluğu bir dert. İki bekinde arkasına atılan her top pozisyon yarattı. İkinci goldeki Gökhan'ın çabası, driblingini takdir ederim ama onun koşusuna izin veren Vederson'a da saygılarımı sunarım arkadaş... Bangura'nın şöyle savunmayı zorlayacak araya bir koşusunu görmedim. Bir ara top N'diaye'nin ayağındayken 4 oyuncumuz sabit Fenerbahçe ceza sahası ön çizgisi üzerinde öylece bekliyorlardı rakiple. Futbol durarak oynanmıyor birilerinin hatırlatması lazım bu oyunculara. Hem oyuncu kalitesi, hem oyun anlayışı olarak kötü durumdayız, ama güveniyorum Ertuğrul Hoca'ya. Bu durumun çok uzun süreceğini zannetmiyorum, özellikle özgüvene ihtiyaç var.
Bir lafta taraftara gelsin hadi bitirmeden... Siz kimsiniz de sırtınızı dönüyorsunuz?! Antep taraftarı yapar, takım düşme hattında. Bu takımı şampiyon yapmış adama çok büyük saygısızlık, terbiyesizliktir bu hareket... Fenerbahçe'ye yaptıkları da ayrı bir şey(küfürler konusu), iyi ki gitmemişim bugün maça iki kat fazla sinirlenir dönerdim herhalde...
Mesaj Yetkileri