Dün gece Adnan Öztürk'ün tutumuna sonuna kadar katılıyorum. Galatasaray yönetimi ısrarla "Bu tür olayların karşılığı Avrupa'da ne ise bizde de öyle olsun.Küme düşürmeyle ilgili toplanılacaksa bizi davet dahi etmeyin" dedi. Kendi kendimizi kandırıp "Geçen seneyi yok sayalım,itibarımız düşmesin,maddi kaybımız olmasın" diye diye bu hale getirdik bu ligi.Avrupanın kalbur üstü liglerini örnek alacağımıza lüzumsuz ligleri örnek alıp play off usulü getiriyoruz. Aman yayıncı kuruluş zarar etmesin, diğer anadolu kulüpleri maddi kayba uğramasın diye ligden düşmeyi kaldırmaya çalışıyoruz. Olan birşey varsa da görmezden gelme çabası içindeyiz. Kendi futbolunun dibine balta vuran böle bir ülkenin futbolda ilerleme ihtimali bana göre koskoca bir sıfır. Bu devlet sana "Benim adli kurumlarımda süreç yavaş işler" diyerek ayrı bir disiplin talimatnamesi hazırlayıp ona göre sporun adli kurumları beklememesi için "kendi kanaatine göre ceza verme yetkisi" vermiş fakat sen bunu kullanmamakta ısrar ediyorsun. Şunu bekleyelim,bunu bekleyelim,delil yetersiz,iddaname çıksın,şu olsun ,bu olsun,aman türk futbolu nereye gider, büyükler düşerse ligimiz biter, anadolu takımları çöker "diye topu sürekli auta,taca vurup duruyorsun.Sonra da çıkıp marka değerinden bahsediyorsun.Ne markası allah aşkına ? Şu an itibariyle bizim ülke fubolunun markası benim küçüklüğümde satılan gazoz markalarıyla aynı.Ya da Bayram,Baycan falan vardı,şekersiz sakız markaları.Onlarla aynı işte şu anki marka değerimiz... Şimdi iddaaname de açıklandı...Bakalım ne yapacak TFF ?Türk futbolu nereye gidiyor diye sormaya gerek yok çünkü bataklığa düşmüşüz zaten,ya batacağız ya da burnumuzu çıkaracağız pislikten...Bu kadar basit aslında ama sonuçlarını düşünerek kararsız kaldığı sürece dibe doğru batmaya devam edeceğiz....