1. sezonumda normal sezonda 4. sırada tamamladım ve Trabzon, Fener ve İBB ile şampiyonluk mücadelesine girdim playoff larda... Ve tam playofflar oynanacak iken benim için en kötü senaryo gelişti ve Wilfried 6-7 hafta sakatlandı ve hiç oynamadı play-off boyunca. Ama ilk 3 maçımı 1-0 lık skorlar ile geçtim ve ben bile balıma hayret ettimben 5-6 şut çekiyorum 1 i şansa bala gol oluyor karşı takım 20 ye yakın şut atıyor ya avut ya kaleci ya da defans garip bir şekilde önlüyor golü
ve balına şampiyon oldum ben bile inanamadım
Ondan sonra bir çok işe yaramayan oyuncu ile yolları ayırdım özellikle Türk olarak... 2. sezona başladım ve kadrom aşağıda ki gibi...
Hazırlık maçında Banfield, Parma ile Catania yı 1-0, 1-0 ve 4-2 lik skorlar ile geçtim ve süper kupa da Sivası 4-0 yendim... Hazırlık maçlarında Yektanın gösterdiği performans ile orta sahaya MCR pozisyonunda yabancı bir oyuncu almaktan vazgeçtim ve selçuk'un yedeği olarak takımda tutmaya karar verdim... Bu arada Carlos Fierro yu Chivastan beleşe aldım ve şu anda feeder kulübüm olan Slavia Praga verdim pişmesi için... İleride forvete çok iyi bir oyuncu gelecektir.