1 ile 30 arası toplam 403 sonuç

Konu: FM 2012 Taktik ve Antreman hakkında soru-cevap odası

Hybrid View

bu arada oyunu 2000 senesinden beri oynuyorum. ama sizin rehberlerinizden % 70 ini öğrendim. daha doğrusu hiçbirşey bilmiyormuş olduğumu farkettim. büyüksün üstad.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by anlerkn View Post
    çok hızlısınhocam çook taktir ettim gerçekten. neymarda aynı özelliklere sahip. muhtemelen onun içinde aynı şeyler geçerli değil mi? neymar fizik olarak kanatta oynamaya daha uygun aslında ama solda willian' ı harcamak istemiyorum. bu arada markajdan bi oyuncuyu nasıl kurtarabilirim ki? ayrıca DMC bölgesinde yannvilla nasıl bir rolde oynatmalıyım en yüksek verim için. önlerinde mc box2box vidal yada asamoah, sağda advanced playmaker sport ramsey yada hamsik. bu arada atak sistemle oynuyorum. defans çok önde, genişlik çok. adam adama markaj. yani oyuncularımın suyunu çıkarıyorum.

iltifat için teşekkürler... Estafurullah.

Şimdi dediğin gibiyse kenar oyuncuları ile swap yaparak forveti markajdan kurtarabilirsin.Özellikle Neymar AMR-AML ve SC ile sürekli değişebilir maç esnasında. DMC rolüne gelince Box to box oyuncun ileri geri çalışacağından alanını boşaltır.Adv. Playmaker zaten öne çıkarak oynuyor.Bir de Geniş alanda pres yapmaya çalışıyormuşsun.Savunmanın önünü bari boşaltma. Anchorman tavsiyem
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri