çok teşekkür ederim gerçekten.

ilk sezon defans çok az önde, genişlik çok az fazla ve kontrollü oynuyordum. box2box ve advanced playmaker MC ye ileri koşuları sık sık veriyordum. DMC anchorman oynatıyordum. ama elimde KARA gibi takoz bi adam yok ki. yann villa dandaha çok verim almak istiyorum. en iysi onu mc yapmak.

sıkmıyorsam hocam bir sorum daha olacak. bu sene aynı sistemle oynuyorum daha sezon başı ama oyunu kalemden uzak tutarak defans yapmak istiyorum. bu sebeple defansı çok öne aldım ve sahayı boylamasına daralttım. ofansif zenginlik açısından enine genişliği genişlettim. tempo ortanın biraz ilerisine ayarladım. atak sistemde oynuyoruz. mc den ilerisine sıkı adam markajı veriyorum. oyuncularım topsuz oyunda çok yoruldukları için topla pozisyonlarda biraz vasat kalıyoruz. yani çok pozisyon harcıyoruz. poziyon zenginliği açısından bir öneriniz olabilir mi?
bu arada her ayar birbiri ile bağlantılı olduğunu biliyorum. defansı önde tutabiliyorum çünkü cove stoperim papadopoulos. hız hızlanma 16. sol bek cristico, sağ bek sagna. diğer DC hummels

bu sistemle pasları yaratıcılık serbestliği açısından defoult ta bıraktım. stick position tercih ediyorum rakibin 1 adamının peşinden 10 adamım gitsin istemiyırum. ofsayt taktiğim yok (cover oynatıyorum çünkü) kontra atak vermiyorum çünkü tempo biraz yüksek. oyuncular ilk yarı sonunda %85 lere düşüyo zaten