-
oyuncuyu övmek başlangıçtır arkadaşlar.her oyuncunun bir bonservis bedeli vardır ancak bu sözleşmesi bitene kadar geçerlidir.bir oyuncu için biçilen bonservis bedeli,sözleşmesi varken transferi söz konusu olduğunda geçerlidir.sözleşmesi biten oyuncular bonservisini eline alır ve istediği kulüple anlaşabilir.
bunu göz önünde bulundurarak sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış oyuncularda övme ve peşinden transfer etme demeçleri siz eavantaj sağlar.ya kulüp az bir paraya satar yada oyuncu sözleşme imzalamaz ve sözleşme bitimine 6 ay kala siz sözleşme imzalayabilirsiniz.
bir diğer faydası ise şudur,oyunda yapay zeka oyuncunun değerinin iki katı bonservis bedeli istiyor.bazı yıldız oyuncularda bu fiyat daha da uçuk oluyor.bu tip oyuncuları eder fiyatına alabilmek için övme ve transfer etme demeçleri işe yarıyor.
mesela ben At.Madrid ile oynarken La Liga şampiyonluğu yaşadım bir iki sezon,kulübün popülaritesini artırdım.Tottenham'da oynayan Gareth Bale'yi almak istedim ama oyuncu yıldız ve kulübün sevdiği oyuncu olduğu için değerinin 2 katı kadar (60 M $) teklifimi kabul etmediler.sezon başından başlayıp ara sıra övdüm sezon sonuna doğru transfer etmek istediğime dair demeçler verdim.Gareth Bale daha büyük bir kulübe transfer olmak istediği için üzgün moduna girdi,sezon bitince kulübe sordum değeri kadar fiyat istediler hemen verdim aldım.en az 20 m. dolar kâr ettim.
Mesaj Yetkileri