-
Kovulmadığım sürece bu formayı giymek istiyorum diyen oyuncu baş tacıdır. Volkan'ın da benzeri bir açıklaması vardı. Emre de aynı açıklamayı yaptı. Serkan'ın dediği gibi Emre'nin basın toplantısıyla birlikte ne şiş yandı ne kebap. Aykut hoca veya yönetim lafını yememiş oldu. Aynı zamanda Emre'den de mahrum kalmadık.
Emre Türkiye'de futbol oynarken işi en zor oyunculardan herhalde. Basın tribününe yaptığı kol hareketinden dolayı basın sürekli üzerine geliyor. Öyle ki her kornerde Ligtv Emre'nin ağzına zum yapıyor küfür yakalayabilmek için. Her statta ıslıklanıyor. Üzerinde milli forma varken bile hakaretlere maruz kalıyor. Neyse ki çok şükür Fenerbahçe taraftarı Emre'ye sahip çıkarak onun oyun anlamında dağılmasını engelliyor. Ben sahada kesinlikle sinirleri alınmış bir Emre görmek istemem. Gerekirse hakeme de itiraz edecek, kendi tribünlerini de ateşleyecek. Bir kadroda tüm oyuncular agresif olursa olmaz. Ama aynı şekilde tüm oyuncular sinirleri alınmış tarzda olursa o da olmaz. Bunun harmanlanması gerekiyor. Bu açıdan Fenerbahçe takımının normal düzeyde olduğunu düşünüyorum. Gerektiğinde soğukkanlılığını koruyabilen Alex, Yobo, Ziegler gibi isimler ve Emre, Topuz, Caner gibi agresif isimler var.
Mesaj Yetkileri