1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: Teknik Direktörlüğe İlk Adım<>Kırklareli - (4.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by advaldo View Post
    Güçlü bir rakip çıkmış işin zor ama imkansız değil maçın sonucunu dört gözle bekliyorum

<kd>Kusura bakmayın yanlışda anlamayın velakin ne zaman avatarınızı görsem dr.ömer çelakıl aklıma geliyor biraz benzerliğiniz var </kd>
    herkes benzetiyor. ilk değilsin

Rakip ise evet güçlü ama rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Maç gününü bekliyorum birazdan paylaşacağım sonucu

Quote Originally Posted by serdarakyol View Post
    herkes benzetiyor. ilk değilsin

Rakip ise evet güçlü ama rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Maç gününü bekliyorum birazdan paylaşacağım sonucu
    İlk olmama sevindim dedim ters tepki filan gelir diyede çekiniyordum

+olarak şunu söylüyeyim nedense deplasmanlarda daha çok gol atıp daha rahat kazanıyorsun senin ekip tam bir deplasman kurdu oluyor umarım hep böyle devam eder..

Şu lucas del bonoyu bende kulübe birazdan almaya çalışacağım ama faroe adaları takımına gelirmi bilmem

Nesil
    2008
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by advaldo View Post
    İlk olmama sevindim dedim ters tepki filan gelir diyede çekiniyordum

+olarak şunu söylüyeyim nedense deplasmanlarda daha çok gol atıp daha rahat kazanıyorsun senin ekip tam bir deplasman kurdu oluyor umarım hep böyle devam eder..

Şu lucas del bonoyu bende kulübe birazdan almaya çalışacağım ama faroe adaları takımına gelirmi bilmem
    Regen oyuncu sanmıyorum bulabileceğini normalde deplasmanlarda tıkanırdı takım ama ne oldu bu sefer bilmiyorum. inş böyle devam eder diyeceğim kura çekildi. şimdi açıklıyorum

ADALETİN BUMU DÜNYA

Rakibimiz İtalya'nın büyük takımlardan ROMA

Mesaj Yetkileri