1 ile 30 arası toplam 1197 sonuç

Konu: FM 2012 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Default Aman Tanrım!

Yıl: 2013

Şampiyonlar liginde Aslantepe tepe de Kırmızı şeytanları 3-2 yendim sıra old trafforda gelince aslanlarımı 2-0 yendiler ve maçtan sonra Sir Alex'in basına söylediği

Türkçe Çeviri:
    "Onun(bendeniz) hakkında ki düşüncem(taktik v.s) maç devam ettikçe düşündüğümden daha iyi olduğu kanısına vardım. Galatasaray maça çok asıldı ve Volkan yenilmesine rağmen nezaketi elden bırakmadı"

Bunu gördükten sonra göğsüm kabardı popom kalktı bende eywallah saol dedim seni gidi iyi insan dedim o da bana cevaben böyle karşılık verdi;

Türkçe çeviri:
    "Futbol da var olan en iyi insanlardan biridir"

Şimdi ben ne yapayım nereye gideyim arkadaşlar bilemiyorum
    Last edited by wolffather : 16.Aralık.2011 at 18:24

helaaaaal tebrikler...

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by man_in_black21 View Post
    helaaaaal tebrikler...
    Eyvallah hocam saol 2 kişiden başka kimse bir şey yazmamış herhalde extra bir durum değil.. Ben geçen sene ki seride de bu seride de baya oynadım GS ile hiç böyle birşey yaşamamıştım Acaba oyunu top noktasında iken bırakmak mı lazım Ya da Alex veliaht olarak beni mi seçti acaba Dur bakalım zaman ne gösterecek

@hamzali28

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Eyvallah hocam saol 2 kişiden başka kimse bir şey yazmamış herhalde extra bir durum değil.. Ben geçen sene ki seride de bu seride de baya oynadım GS ile hiç böyle birşey yaşamamıştım Acaba oyunu top noktasında iken bırakmak mı lazım Ya da Alex veliaht olarak beni mi seçti acaba Dur bakalım zaman ne gösterecek

@hamzali28

Daha önceki serilerde de vardı ama tabi sık rastlanan bir durum değil

Türkçe çevirisi nedir ?

Mesaj Yetkileri