1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: Bir menajer eski günlerini arıyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam şöyle sağlam hızlı bi forvet al takıma o zaman izle takımı
    Öyle bir forvet şart ama takımın itibarı düşük olduğu için hiçkimse yok o şekilde.En iyisi Rudnevsti ama o da çok iyi oynayamıyor.Hızlı forvetleri ben de çok severim.Zaten Premier Lig'e çıkarsak öyle bir forvet alırım ama şimdi araştırıyorum bulabileceğimi zannetmiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Öyle bir forvet şart ama takımın itibarı düşük olduğu için hiçkimse yok o şekilde.En iyisi Rudnevsti ama o da çok iyi oynayamıyor.Hızlı forvetleri ben de çok severim.Zaten Premier Lig'e çıkarsak öyle bir forvet alırım ama şimdi araştırıyorum bulabileceğimi zannetmiyorum
    Darwin Quintero (soyadını tam yazdım mı bilmiyorum) çok iyi oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Darwin Quintero (soyadını tam yazdım mı bilmiyorum) çok iyi oyuncu.
    Oyuncu bize gelmek isteyen oyunculardan çok daha kaliteli maalesef :/

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

4. TUR

ÇEYREK FİNAL

Yarı finalde rakibimiz Fulham oldu. Büyük ihtimalle bu turda eleneceğiz ama yarı finale çıkmak ta gerçekten müthiş bizim için.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

23.-39. HAFTALAR

SON PUAN DURUMU

OYUNCULARIMIZIN SEZON PERFORMANSI

YARI FİNAL 1. MAÇ

YARI FİNAL 2. MAÇ

3. TUR

4. TUR

5. TUR

6. TUR

Son haftalarda çok kötü sonuçlar alıyoruz.Önceki aldığımız puanların kredisini kullanıyoruz.Nott Forest ta son haftalarda çok puan kaybediyor.Bu nedenle ilk 2de biraz rahat gibiyiz ama bu skorlar devam ederse bilmiyorum ne yapacağız.Nott Forest ile evimizde bi maçımız var.Bu maç çok önemli üst lige çıkma açısından.Leicester ise Sven-Goran Erikson önderliğinde çok iyi bir sezon geçiriyor.Wset Ham dan korkuyodum ama onlar da 2. yarı resmen çuvalladılar.Son 7 haftaya girilirken tüm kötü sonuçlara rağmen 7 puan öndeyiz Nottingamdan.Premier lige göz kırpıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Premıer Ligdeyiz!! Sırada şampiyonluk Var

BLACKPOOL PREMIER LİGDE!!!!!!!!!

Blackpool müthiş bir sezonun ardından Premier League'de oynamaya hak kazandı ! Son maçta Nott Forest'ı yenmeyi başaran Blackpool üst lige çıkarken Leicester'a da büyük bir kıyak yapmış oldu.Maç sonunda Ömer Gelebek'ten büyük bir röportaj beklenirken Ömer Gelebek şunları söyledi: " Premier Lig'e çıktığımız için çok mutluyuz ancak daha işimiz bitmedi.4 maç var ve şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz.Asıl röportajı lig sonunda vericem diye konuştu"

40. HAFTA

41. HAFTA

42. HAFTA

PUAN TABLOSU

Mesaj Yetkileri