1 ile 30 arası toplam 205 sonuç

Konu: FM 12.2.2 Update Çıktı

Hybrid View

transfer butcesini istedigim gibi ayarlayamiyorum. mesela daha fazla maas odemek icin maas butcesini arttiriyorum ancak ondan sonra bi 15 gun butce ayarlama seysi kitlilenio. simdi bu sorun degil ama o 15 gun icinde oyuncular anlastigimda transferi gerceklestirmek icin adjust budget dememekle kalmio denyo sende bes kurus yok para olana kadar transferi bi hafta ertele dio. e ikinci ertelemede de transfer butcesini arttiramayinca adam gelmekten vazgecio cocuk oyuncagimi bu is dio. transfer yapamaz oldum haliyle.

diger sorun. 11 koc iznim var ama 8 oldu mu bizim baskan takimin daha fazla koca ihtiyaci yok dio. 3 kontenjanim daha var ama izin vermio yonetim yine de.

aklima geldikce yaziyorum, sonra bi de genie 12.1i desteklemio. acilmio 12.1 ile.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 17.Aralık.2011 at 01:11 Reason: ekleme

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kendi adıma, dün gece Galatasaray'la ilk oyunuma başladım. Her zaman her çalışmaya tek coach atarım, yüksek performans almak adına. Ancak bundan önceki yamanın aksine 12.1'de G.Saray'da bir coach eksik izin veriyor yönetim. Bu yüzden bir coach iki çalıştırma yapmak zorunda kalıyor ki, yıldız oranı azalıyor haliyle. Sorunu çözemedim kendi adıma. Belki daha kalibreli takımlarda bu sorunu vermiyordur.

BJK, hala 4-1-3-2 gibi anlamsız bir taktikle oynuyor.
    Guti hala takımda gözüküyor.

Siyah dalgalanma problemi giderilmemiş arkadaşlar, farklı bir oyun açtım, aynen devam. "Stadı kapamanız" gerekiyor yani. Bu seri iyice kabak tadı vermeye başladı. 80 TL para ver, sonra 4 ay oynama. Oyunun yapımcısını bilmesem, Türkler yapıyor diyeceğim. Sonra da orjinal oyun almayınca vıdıvıdı yapıyorlar. Yok o yüzden Türkçe dil seçeneği yokmuşta, bilmem ne de.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nuri80 View Post
    BJK, hala 4-1-3-2 gibi anlamsız bir taktikle oynuyor.
    Guti hala takımda gözüküyor.
    12.1'de veritabani guncellemesi yok.

Quote Originally Posted by darren1313 View Post
    diger sorun. 11 koc iznim var ama 8 oldu mu bizim baskan takimin daha fazla koca ihtiyaci yok dio. 3 kontenjanim daha var ama izin vermio yonetim yine de.
    Boardroom'dan o koçların ne koçu olarak izin verildiğine bakın. Goalkeeping Coach veya Fitness Koçu olarak almak zorunda iseniz normal koç alamazsınız onun yerine...

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by darren1313 View Post
    transfer butcesini istedigim gibi ayarlayamiyorum. mesela daha fazla maas odemek icin maas butcesini arttiriyorum ancak ondan sonra bi 15 gun butce ayarlama seysi kitlilenio. simdi bu sorun degil ama o 15 gun icinde oyuncular anlastigimda transferi gerceklestirmek icin adjust budget dememekle kalmio denyo sende bes kurus yok para olana kadar transferi bi hafta ertele dio. e ikinci ertelemede de transfer butcesini arttiramayinca adam gelmekten vazgecio cocuk oyuncagimi bu is dio. transfer yapamaz oldum haliyle.
    Bu yüzden çok iyi bir adam kaçırdım ama ben bunu sevdim. Anlık değişimler saçma geliyordu. Mantıklı olmuş bence.

Mesaj Yetkileri