Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
Başarılar diliyorum.Avrupa Ligi'ne gidersen yapacağın transferleri de göz önüne alarak hedefin ne olacak?

Teşekkür ederim dileğin için. UEFA Avrupa Ligi için bizim tek hedefimiz en azından gruplara kalanbilmek olacak. Tabii ki bu hedef yapılacak muhtemel transferlere göre değişebilir. Yani ne kadar iddialı transferler yaptığımıza göre bu kupada yerimiz belli olacak.
Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
Avrupa için tek engel

Evet söylediğin gibi...
Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
Gerçekten yayınlamış olduğun her kariyer kendini belli ediyor. Belli bir emek harcadığın belli bunlara öncelikle teşekkür ediyorum bizlere böyle güzel kariyerler sunduğun için.
Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Kariyerinde de başarılar dilerim ayrıca.

Gerçekten zaman alıyor ama böyle yorumlar almak sevindirici, çok daha fazla zamanım olsa daha çok süslemek istiyorum. Ama her kariyerimin aşağı yukarı aynı seyirde olacağından emin olabilirsiniz.

2011/2012 Türkiye Süper Ligi Avrupa Ligi Grubu Play-Off 3.Tur Maçı:
Mouche ve Yasin Öztekin Avrupa aşkına oynadı, Alkaralar bileti kaptı

Gençlerbirliği olarak Ersun Yanal'ın Avrupa başarılarının ardından bu kupaya gidebilmek adına büyük fırsatı tepmemek için maçtan bir hafta önce formumuzu korumak için hazırlık maçı yapmıştık ve bu maç Galatasaray maçına kesinlikle yansıdı. Öyle etkili oyun oynadık ki Galatasaray kalemizde sadece 1 gol pozisyonu bulabildi. Bizde ise Yasin ve Mouche tüm sezon olduğu gibi takımı aldı götürdü. Bekle bizi Avrupa biz geliyoruz!

2011/2012 Türkiye Kupası Şampiyonu da Fenerbahçe!

2011/2012 Sezonu Futbol Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sezon sonunda dağıtılan ödüllerde takımımızdan isimlerde bazı ödüllerde ilk üçe girmeyi başardı. UEFA Avrupa Ligi'ne katılmamızın yanında bu ödüllerden de onur duyduk.

Yılın Yabancı Futbolcusu

Yılın Gol Kralı

Yılın Forvet Oyuncusu

Yılın Takımı

Ünal Aysal Fatih Terim ile yolları ayırdı!

Fatih Terim'in yerine Co Adriaanse...