Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 349 sonuç

Konu: "Gerçekçi Bir Kariyer | Hedefimiz Copa Libertadores'te Başarı | 2014/2015"

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

EURO 2012 Çeyrek Final Maç Sonuçları ve Yarı Final Kuraları

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

EURO 2012 Yarı Final Sonuçları ve Final Kurası

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Emir Kujovic ile Yollar Ayrıldı!

Kendisini pek oynatmıyorduk, bonservis bedelinin de yüksek olmasından dolayı yollarımızı ayırdık.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

EURO 2012 Final Maçı!

Portekiz Milli Takımı'nı tebrik ediyoruz...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Conor Clifford Kayserispor'da!

Riveros'un kiralık sözleşmesi bittiği ve yeniden anlaşılamadığı için takıma daha genç bir ismi kattık. Furkan Özçal ile değişimli oynatmayı planlıyorum. Clifford'u bonservis bedeli vermeden transfer ettik, hayırlı olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Bana bir sağ bek önerebilir misiniz? Şu an bütçem 1.1M yaklaşık olarak. Şu an sağ bekte Okan Alkan ve Ömer Kulga var. İkisinin özellikleri de aynı sayılır. Mümkünse bunlardan daha iyi bir sağ bek olsun. Olmazsa da alternatif istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kayserispor'a gelebilecek bir kaç oyuncu mevcut, paran yeterli olmazsa kiralama veya taksitlendirme yoluna gidebilirsin, eğer transfer için zamanın varsa Brezilya'ya gözlemci gönderip daha iyilerini ucuz bir fiyata bulmak mümkün.

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Teşekkür ederim. Muhammet'i hatırlamıyorum ama Serdar'a ben de bakmıştım. Yerli olmazsa mecburen yabancı oyunculara yöneleceğim. Muhammet boştaysa alabilirim onu alternatif olarak.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

2012/2013 Sezonu Hazırlık Maçlarımız

Bu maçlarda takımdaki yeni oyuncuları deneyeceğim. Ayrıca ilk maçlarda as kadroya yakın bir kadroyla sahaya çıkacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

2012/2013 Sezonundaki 29 Kişilik Kadromuz

Sadece sağ beke ihtiyacımız var. Arayışlarımız sürüyor. Muhammet Hanifi Yoldaş için girişimlere başladık ama Denizlispor kulübünde vazgeçilmez konumda olduğundan bir türlü anlaşma sağlayamadık. Serdar Kurtuluş'un maliyeti ise € 1.200.000 . Önerebileceğiniz başka yerli sağ bek var mı arkadaşlar? Ben de araştırıyorum fakat pek bir seçenek bulamadım. Hiç olmadı bedavaya bir iki futbolcu alırız. En azından alternatifimiz olur.

Last edited by ardaskoc : 17.Aralık.2011 at 01:49

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

1. Hazırlık Maçı

İyi oynadığımızı söyleyebilirim. Onların golü kornerden ve son dakikalarda diye serzenişte bulunmayacağım, çünkü bizim golümüz de kornerden geldi. Sıkıntılı olduğumuz sağ bekte bir de Okan Alkan'ın sakatlanması adeta şok etkisi yarattı. Okan'ın ne zaman iyileşeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam çok kalabalık olmuş kadro ya . Bazılarını kiralık gönder bence.
    malatyAdana!

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Diego Biseswar Kayserispor'da

Bonservis bedeli ödemeden kattığımız Hollandalı futbolcunun takıma hayırlı olmasını dileriz. Bu arada kadromun geniş olması benim için büyük avantajdır. Tabi ki satacağımız ve kiralık göndereceğimiz futbolcular da olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Dodô Kiralanmak Üzere

Geçen sezonun devre arasında takıma kattığımız 20 yaşındaki genç sol beki kiralamaya karar verdik. Gelen üç tekliften Fiorentina'nınkini reddettik çünkü diğer tekliflerde daha çok forma şansı bulabileceğini ve böylece daha fazla gelişeceğini düşündük. Dodô Eskişehirspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan birini seçecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Coelho Transferi ve Genel Durum Değerlendirmesi

Hazırlık maçında sakatlanan Okan Alkan 2 ay sahalardan uzak kalınca sol bek arayışlarımızı hızlandırdık ve Karabükspor takımından Coelho'yu bulduk. Yerli oyuncu bulamadık bu bölgeye ve mecburen dışarıya açılmak zorunda kaldık. Kendisini € 110.000 bonservis bedeli ödeyerek transfer ettik.

Bu sezon geniş bir kadro kurduk. Bir sezon boyunca sakatlıklar ve olabilecek cezaları düşünerek yaptık bunu. Oyuncuların formlarına ve performanslarına göre çoğu maçta değişecek ilk 11'imiz. Bu sezon yaşanacak olan forma kapışmasının takıma olumlu yönde etki yapacağına inanıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Dodô Kiralandı!

Kendisi, Büyükşehir Bld.Spor'da daha fazla şans bulacaktır. Gelişeceğini düşünüyorum. Gelecek sezon bambaşka bir Dodô olarak dönmesi dileğiyle...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

2. Hazırlık Maçı

Bundan sonraki hazırlık maçlarına asistanım çıkacaktır. (Bu maç dahil.)

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

3. Hazırlık Maçı

Bu maç da Cangele sakatlanmış. Neyseki alternatifli bir kadro kurmuştuk. Bu arada Santana da 2 hafta yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Cangele'nin sakatlığı maç sonrasında geçti fakat dinlenmesi gerek.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

4. Hazırlık Maçı

Bizimki genç ağırlıklı kadroyla çıkmış sahaya.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

5. Hazırlık Maçı

Bu sefer benim istediğim yedek ağırlıklı kadroyla çıktık sahaya ve istediğimizi aldık. Hazırlık maçlarında kötüden iyiye doğru bir gelişme olduğunu söyleyebilirim. Artık lige hazırız! İddaalıyız!

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Tek Temsilcimizin Şampiyonlar Ligi Grubu

Coelho ve Biseswar transferleri güzel olmuş.
    Ama Dodo'yu onbirde oynatarak kazanabilirdin...
    Coelho isabetli olmuş fakat sık skatlanıyor dikkat et

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Coelho ve Biseswar transferleri güzel olmuş.
    Ama Dodo'yu onbirde oynatarak kazanabilirdin...
    Coelho isabetli olmuş fakat sık skatlanıyor dikkat et
    Dodô'yu oynatmayı planlıyordum fakat Subasic ve Hasan Ali Kaldırım onun yerini gayet iyi tamamlayacaklardır. Hem gittiği takımda sürekli oynama fırsatı bulacağından daha iyi gelişecektir diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta

Kötü başladık.Takımın birbirine uyum sağlaması için zamana ihtiyacımız var. Bu maçtan 3 puan almalıydık, çünkü önümüzdeki maçlar bizi zorlayacak. 3 hafta boyunca ciddi ekiplerle oynayacağız. Neyse nazar boncuğu olsun diyerek yolumuza devam edelim.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta

Geçen sene yapamadığımız olay... İlk yarıda bulduğumuz 4 CCC ile süper bir maç çıkarttık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Buradan aldığımız 3 puan çok işimize yarayacak. Sırada Trabzonspor ve Beşiktaş maçları var. Bu maçlardan en az iki puan çıkarmalıyız.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta

Trabzonspor'u güzel oyunla net bir şekilde devirdik. Bu maçta da 4 CCC'miz var. Bu arada 3 haftadır her maç birer golümüz verilmiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta

Maçta etkisiz kaldık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Beşiktaş da çok pozisyon buldu ve çok gol attı. Kendilerini tebrik ederiz. Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarında en az iki puan hedeflemiştim. 3 puan aldık.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Robin Yalçın Devre Arasında Kayserispor'da

Kendisini almayı düşünmüyordum fakat gözlemcilerim ileride çok gelişeceğini söylediler.Bonservis bedeli de olmayınca, üstüne üstlük maaşı da az isteyince kadromuza kattık. Umarım yararlı olur, yetenek açısından olmasa bile en azından bize para kazandırır.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta

Resmen şike ya! Yine bir golümüz verilmedi (5 haftada 4.kez). Aytekin Durmaz iki penaltı verdi neyseki birini atamadılar, yoksa haksız yere 0 puanla dönecektik. Ben yine de 1 puanı yeterli bulmuyorum.

Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri