1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: [12.0.0] Alex De Souza

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Rıdvan Dilmen, "Hagi'nin geçmişi Alex'ten çok daha parlak. Hagi'nin oynadığı takımlarda Alex'in oynaması mümkün değil. Ama Türkiye'deki takımlarına yaptıkları katkıya bakarsak Alex tabi. 25 yaşındaki Hagi'yi mi, yoksa 25 yaşındaki Alex'i mi alırsınız diye sorsalar hiç düşünmem Hagi derim."
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Rıdvan Dilmen, "Hagi'nin geçmişi Alex'ten çok daha parlak. Hagi'nin oynadığı takımlarda Alex'in oynaması mümkün değil. Ama Türkiye'deki takımlarına yaptıkları katkıya bakarsak Alex tabi. 25 yaşındaki Hagi'yi mi, yoksa 25 yaşındaki Alex'i mi alırsınız diye sorsalar hiç düşünmem Hagi derim."
    Herşey takım değil ki. İstatistik te önemli, fayda-yarar da önemli. Messi Barcelona dışında başka takımda oynamadı kötümü? Del Piero kötümü? En basitinden bi Lucarelli kötümü ? Ya Totti?
    Last edited by DisCo : 05.Şubat.2012 at 16:20 Reason: Bazı düşüncelerimiz bizde saklı kalsın. Her düşündüğümüzü yazarsak...

Nesil
    2003

Bundan 50 yil sonra dunya capinda yapilacak bir gelmis gecmis en iyi 10 numaralar listesinde Hagi olur. Alex sadece o listeyi Turkler veya Brezilyalilar yaparsa olur. Maradona'nin karakteri yuzunden liste disi birakilmazsa, herhalde Hagi de birakilmaz. Hatta o listeye Okocha bile Alex'den once girer. Bu da yeterince seyi soyluyor saniyorum.
    Last edited by DisCo : 05.Şubat.2012 at 16:16 Reason: Silinen mesajın alıntısı kaldırıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bundan 50 yil sonra dunya capinda yapilacak bir gelmis gecmis en iyi 10 numaralar listesinde Hagi olur. Alex sadece o listeyi Turkler veya Brezilyalilar yaparsa olur. Maradona'nin karakteri yuzunden liste disi birakilmazsa, herhalde Hagi de birakilmaz. Hatta o listeye Okocha bile Alex'den once girer. Bu da yeterince seyi soyluyor saniyorum.
    Bu da bir bakış açısı tabiiki. Ama ben nasıl Hagi'yi izlemeden Hagi hakkında yorum yapamıyorsam benim yaşıtlarımda Hagi'yi izlemeden; "Hagi Alex'ten daha iyi futbolcu" diyemez.
    Last edited by DisCo : 05.Şubat.2012 at 16:19 Reason: Silinen mesajın alıntısı kaldırıldı.

Mesaj Yetkileri