Valla öyle oldu durdurulamaz şekilde Double yaptılar...
Evet bence de iyi bir transfer oldu ama henüz beklenen patlamayı yakalayamadı. Ona partner olarak oynattığım Leandro Almedia ve Ibrahim Gnanou ile uyum yakalayamadılar bir türlü. O nedenle yanına çok sağlam bir yabancının peşindeyim [İpucu:Sadece özellikleri iyi çok ünlü değil, Türkiye Süper Ligi'nde forma giyen bir stoper]
Teşekkür ederim. Kariyerin benim için zevkli devam etmesi için gerçekten önemliydi bu galibiyet, iyi oldu...
Hasan Ali Kaldırım'ı zaten Kayserispor küme düştüğü için gözüme kestirmiştim ve takıma kattım. Cem Karacan'ın taktikte oynayacak yeri yok ama Sinan Bolat için nabız yoklamaya değer.
Gençlerbirliği UEFA Avrupa Ligi bileti ile sponsor gelirlerimiz arttı
![]()
2012/2013 Sezonu Yaz Transfer Dönemi Başladı!
Kayserispor küme düşünce defansımızın zayıf olan sol tarafını güçlendirmek için hemen Hasan Ali Kaldırım'ın peşine düştük ve 48 ayda ödenecek 1.000.000 $ bonservis karşılığında Kayserispor ile anlaştıktan sonra Hasan Ali'yi ikna etmek hiç zor olmadı.
2011/2012 Türkiye Süper Ligi Sezon Özeti
Türkiye Süper Ligi'nde geride kalan sezonun özetine baktığımızda Süper Lig'e Fenerbahçe'den sonra damga vuran ikinci oyuncu olduğumuzu söyleyebiliriz. Zira en çok gol atan, en çok asist yapan ve yılın transferi olarak değerlendirilen oyuncular bizde olduğu gibi takım olarak da beklenen üzerinde performans gösteren bizdik.
Mouche Altın Ayakkabıyı Kıl Payı Kaçırdı!
Rekorları alt üst eden Mouche Altın Ayakkabı'yı ülke puanımız nedeniyle kaçırdı hem de sadece 2,5 puan farkla. Ama Milan'ın haşarı çocuğu Zlatan İbrahimoviç'i de geride bırakarak ikinci sıradaki yerini aldı.