1 ile 30 arası toplam 1118 sonuç

Konu: Yeni Bir Soluk: İtalyan İşi | F.C. Internazionale Milano | 13.Sezon 2024 |

Hybrid View

Evet lig gerçekten çekici, daha önce pek tanımadığım bir ligdi takımları falan araştırma şansım olmamıştı, bu şekil araştırmak ve öğrenmek gerçekten güzel, gerçekte de teknik direktörlük idealim olduğundan futbol bilgi alanımı iyice geliştirmem gerek (:
    Mourinho nun tercüman olduğu unutulmamalı bence iyi futbolcu olmak iyi teknik adam olmak anlamına gelmiyor çok yetenekli insanlar olduğuna inanıyorum insallah sizde o şanslı insanlardan biri olursunuz ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Mourinho nun tercüman olduğu unutulmamalı bence iyi futbolcu olmak iyi teknik adam olmak anlamına gelmiyor çok yetenekli insanlar olduğuna inanıyorum insallah sizde o şanslı insanlardan biri olursunuz ...
    Lisans eğitimim başlamadan önce 7 sezon aktif futbol oynadım, ama dediğin gibi iyi teknik adam olmak için iyi futbolcu olmak gerekmez (bkz. Hagi) inşallah o şansı yakalarım, tabi bu konuda çok iyi bir eğitim görmek, kursları başarıyla geçmek ve alt düzeyden başlayarak iyi bir hocalık deneyimine sahip olmak gerek. Yaş daha 22 zamanla gerçekleştiririz inşallah.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri