-
18.Aralık.2011, 01:19
sekopej zaten burada tartıştığımız asgari ücret alan birinin bu oyunu nasıl oynayacağı değil ben orada türkiyeden bir örnek verdim sadece yani asgari ücretin 715 tl olduğu bir ülkede bu oyun 70 binlerde satıyorsa bu az bir rakam değil demek istedim.
birde bizi müşteri olarak görmüyorlar dedin. bu oyuna para verip alan herkes müşteridir dili dini ırkı fark etmez diye düşünüyorum tabi onlar için bu durum fark ediyorsa o zaman şöyle bir sorun ortaya çıkar turksportal yetkilileri nasıl böyle bir durumu hazmetmekte ve böyle bir durum karşısında hala dil desteği için tektaraflı çabalamaktadırlar? bu konu insan hakları mahkemesine gidecek kadar ciddi bir konudur. SIGAMES ve SEGA gibi oyun konusunda doğayen firmalar nasıl olurda böyle profesyonallik dışı bir tavır sergileyebilirler aklım almıyor doğrusu!
gelelim çabalarınızın karşılığı konusuna, bu onuda çabalamanız takdire şayan bir konudur ancak bu durumla ilgili insanları bilgilendirmez iseniz sadece yeni oyun çıkacağı dönemlerde bir iki yazı yazar bir iki konuya değinirseniz insanlar sizin çabalamadığınızı düşünebilir bu gayet doğal. ben şahsen sadece yeni oyun çıkacağı zaman bu dil sorunun ana sayfaya taşındığını görüyorum onun dışında birileri çıkıp sitem ederse çabaladığınızı söylüyorsunuz. ayrıca cümle aralarında sırf siz fm severler diye bir tabir kullanmışsınız bu sırf bizim için yapılan birşey olmamalı sonuçta sizde bir fm kullanıcısınız aynı zamanda sizin içinde ve aynı zamanda oyunu oynamayan fakat almak istediğinde türkçe olarak oynama imkanı sunulacak tüm insanlara olmalı yani sözün özü bu çaba sırf bir kaç kişi için değil tüm türkiye için olmalıdır. ayrıca bu çabaların karşılığı bizim sizi güzel sözcüklere boğmamız değil sizin türkçe dil desteğini kendi adınız altında yayınlamanız olmalıdır.
Çabaladığınızı bilmek güzel umarım ki bu işin karşılığını sizin imzanız olan türkçe dil desteği yayınlayarak almış olursunuz.
Mesaj Yetkileri