-
18.Aralık.2011, 01:34
Sonuçta bu yamayı yapanlar ve yönetimde oynayanların çoğu Türkçe diline ihtiyaç duymadan bu oyunu oynayabilmekte, bu sebeple FM severler için lafını kullanmıştım.
Oyunun parasına karşılık verdiği hizmeti soruşturmanın adresinin de Aral olduğunu söylemiştim. Sigames bizi böyle görürken hala biz çabalıyoruz, bunu sırf siz FM severler için yapıyoruz demek istemiştim. Ayrıca 70 bin orjinal sayısına nereden ulaştınız bilmiyorum ama bu bana pek gerçekçi gelmedi.
Belki deneseler Türkçe'yi daha çok kazanırlar diye düşünebilirsiniz ama onlar bunu düşünmüyor. Önceki mesajımda da belirttim, biz bunu yazdığımızda nedense biz suçlu oluyoruz. Kar elde etmeyeceğini düşündüğü bir yere yatırım yapmıyorlar. Mercedes örneğinden gideyim, kimsenin almayacağını bildiği bir yere gidip de servis kurar mı? Hayır. Bunlar da öyle düşünüyor ve yatırım yapmak istemiyorlar.
Buna tepki nasıl olur, bu işten para kazanan yerlere yapılan baskı ile olur. Bize bu konuda söylenenler hep havada kalır, data konusu haricinde bir yaptırırımımız yok maalesef Sİ üzerinde.
Mesaj Yetkileri