Bana bir sağ bek önerebilir misiniz? Şu an bütçem 1.1M yaklaşık olarak. Şu an sağ bekte Okan Alkan ve Ömer Kulga var. İkisinin özellikleri de aynı sayılır. Mümkünse bunlardan daha iyi bir sağ bek olsun. Olmazsa da alternatif istiyorum.![]()
Kayserispor'a gelebilecek bir kaç oyuncu mevcut, paran yeterli olmazsa kiralama veya taksitlendirme yoluna gidebilirsin, eğer transfer için zamanın varsa Brezilya'ya gözlemci gönderip daha iyilerini ucuz bir fiyata bulmak mümkün.
...
Teşekkür ederim. Muhammet'i hatırlamıyorum ama Serdar'a ben de bakmıştım. Yerli olmazsa mecburen yabancı oyunculara yöneleceğim. Muhammet boştaysa alabilirim onu alternatif olarak.
2012/2013 Sezonundaki 29 Kişilik Kadromuz
Sadece sağ beke ihtiyacımız var. Arayışlarımız sürüyor. Muhammet Hanifi Yoldaş için girişimlere başladık ama Denizlispor kulübünde vazgeçilmez konumda olduğundan bir türlü anlaşma sağlayamadık. Serdar Kurtuluş'un maliyeti ise € 1.200.000 . Önerebileceğiniz başka yerli sağ bek var mı arkadaşlar? Ben de araştırıyorum fakat pek bir seçenek bulamadım. Hiç olmadı bedavaya bir iki futbolcu alırız. En azından alternatifimiz olur.
Last edited by ardaskoc : 17.Aralık.2011 at 01:49
1. Hazırlık Maçı
İyi oynadığımızı söyleyebilirim. Onların golü kornerden ve son dakikalarda diye serzenişte bulunmayacağım, çünkü bizim golümüz de kornerden geldi.Sıkıntılı olduğumuz sağ bekte bir de Okan Alkan'ın sakatlanması adeta şok etkisi yarattı. Okan'ın ne zaman iyileşeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.
Hocam çok kalabalık olmuş kadro ya . Bazılarını kiralık gönder bence.
malatyAdana!
Dodô Kiralanmak Üzere
Geçen sezonun devre arasında takıma kattığımız 20 yaşındaki genç sol beki kiralamaya karar verdik. Gelen üç tekliften Fiorentina'nınkini reddettik çünkü diğer tekliflerde daha çok forma şansı bulabileceğini ve böylece daha fazla gelişeceğini düşündük. Dodô Eskişehirspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan birini seçecek.
Coelho Transferi ve Genel Durum Değerlendirmesi
Hazırlık maçında sakatlanan Okan Alkan 2 ay sahalardan uzak kalınca sol bek arayışlarımızı hızlandırdık ve Karabükspor takımından Coelho'yu bulduk. Yerli oyuncu bulamadık bu bölgeye ve mecburen dışarıya açılmak zorunda kaldık. Kendisini € 110.000 bonservis bedeli ödeyerek transfer ettik.
Bu sezon geniş bir kadro kurduk. Bir sezon boyunca sakatlıklar ve olabilecek cezaları düşünerek yaptık bunu. Oyuncuların formlarına ve performanslarına göre çoğu maçta değişecek ilk 11'imiz. Bu sezon yaşanacak olan forma kapışmasının takıma olumlu yönde etki yapacağına inanıyorum.
Cangele'nin sakatlığı maç sonrasında geçti fakat dinlenmesi gerek.
Coelho ve Biseswar transferleri güzel olmuş.
Ama Dodo'yu onbirde oynatarak kazanabilirdin...
Coelho isabetli olmuş fakat sık skatlanıyor dikkat et