Kendisini almayı düşünmüyordum fakat gözlemcilerim ileride çok gelişeceğini söylediler.Bonservis bedeli de olmayınca, üstüne üstlük maaşı da az isteyince kadromuza kattık. Umarım yararlı olur, yetenek açısından olmasa bile en azından bize para kazandırır.
Resmen şike ya! Yine bir golümüz verilmedi (5 haftada 4.kez). Aytekin Durmaz iki penaltı verdi neyseki birini atamadılar, yoksa haksız yere 0 puanla dönecektik. Ben yine de 1 puanı yeterli bulmuyorum.
Mutlak üç puan almamız gereken bir maçta Kasımpaşa kornerden golü buldu. Ligde en çok gol atan ve gol yiyen takım biziz. Defansta sıkıntılar yaşıyoruz. Aslında bu sadece uyum sorunundan kaynaklanıyor, yoksa defanstaki isimlerin hepsi yetenekli.
Okan Alkan'ın 2 aylık sakatlığı tamamen geçmiş durumda ve takımla antrenmanlara başladı. Fakat bir kötü haber Santana'dan geldi. Kendisi milli maçta sakatlandı ve 7 hafta takımdan ayrı kalacak.
Milli takımımız 2014 Dünya Kupası Eleme Gruplarında şu an liderlik koltuğunda oturuyor. Hiddink yönetiminde başarılı günler geçiren milli takım 13. sıraya kadar yükseldi.