1 ile 30 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

Threaded View

İlk 11'i kurmakta çok zorlandık.Cafercan Uefa listesinde yok.I.Fatic Cezalı,Mokoena,Savaş ve Laundrup Sakat.Kosovic Almatov ve Doğukan Pala ilk Onbirde

İzmir Sokağa Döküldü Sabaha kadar Galibiyeti Kutladı.

İzmir izmir olalı böyle karşılaşma görmedi sayın seyirciler.Dakika henüz 1 Kosovic orta şut karışımı şutu kimseye dokunmuyor çaprazdan harika bir gol.Dakika 28 Emre Can Hatalı yükseldi hakem tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi durum 1-1.Dakika 31 Alfaro Ceza Sahasının Dışından Kusursuz vurdu ve gol hemen 1 dk sonra yakaladığımız kontra atakta Alfaro afetmiyor ve 3-1 yapıyor skoru inanılır gibi değil 3 dakika önce maç 1-1'di şimdi 3-1 Sahneye Almatov çıkıyor Dakika 41 genç Özbek durumu 4-1e taşıyor.Karadağlı Kosovic süper bir gol atıyor artık Altay çok Rahat hemen arkasından yediğimiz gol ile durum 5-2 oluyor.Emiiiliano Alfaro bugün harikasın dakika 60 ve gol bugün bilet alıp maça gelen 12 bin hayatlarında unutamayacakları bir maç izliyor.Durum 6-2.Dakika 58-59-60 peş peşe goller Dakika 71 Almatov cezasahasında düşürüldü ve hekem penaltı noktasını gösterdi topun başında Kosovic var durum 72 oldu sevinçten ne yazağımı şaşırdım nasıl bir maç bu Kosovic ve Alfaro bugün Hat trick yapıyor şaşkınız.Özellikle Kosovic'in kira sözleşmesi bitiyor opsiyon hakkımız var normalde kullanmayacaktım ama bugün bu çocuk neler yaptı sizinle gurur duyuyorum harikasınız ...

İşte Goller
    [YOUTUBE="pkfH4bBel6o"]Altay 7-2 L.Moskova[/YOUTUBE]

Last edited by grozny : 19.Aralık.2011 at 13:30

Mesaj Yetkileri