http://www.youtube.com/watch?v=3ETy4...ch=Ismail%20yk
abi şunu bi izleyin koptum ya![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3ETy4...ch=Ismail%20yk
abi şunu bi izleyin koptum ya![]()
yok böyle bişi ya! deplasmanda 2-0 yeniyodum oyundan çıktı.. off!
sefa nerdesn bkem![]()
bye.Büyük gün geldi Galatasaray 2.ci Uefa kupasını alabilecek mi az sonra.
iyi gecelerOriginally Posted by postman81
![]()
ve beklenen oldu.KSK teknik direktörü tekrar takımının başına döndü.
Dün gece alsancak stadında oynanan dardanelspor karşılamasında taraftar sahadaki takımdan çok eski hocalarına tezahurat yaptılar. maçı tribünden izleyen Özışık bu sevgi seli karşısında gözyaşlarını tutamadı. Taraftardan gelen yoğun baskıya dayanamayan Özışık dakikalar 70'i gösterdiğinde tribünden sahaya atlayarak tekrar takımının başına geçti. o anda statta bulunan herkesin tüyleri diken diken olmuştu.
maçtan sonra yapılan basın toplantısında Özışık tekrar döndüğü için mutlu olduğunu, yönetimle arasında bazı sorunlar bulunduğu için istifa ettiğini fakat bugünkü manzarayı gördükten sonra sadece bu taraftar için geri döndüğünü söyledi ve şampiyon olma sözü verdi.
"YÜCE ATATÜRK"
kal bu sene kal bu seneOriginally Posted by sekopej
alınacak çok kupa var bu sene![]()
Originally Posted by Carlos_Kameni
tekrardan takımmın başına döndüm. yeni dönemde kimseyle sorun yaşamak istemiyorum ve aramızdaki kırgınlıklara son verelim diyorum![]()
"YÜCE ATATÜRK"
selam millet fio nun ünlü teknik direktörü sefa kahraman ilbay aranıza döndü takımının ilk yarıyı lider bitirmesinde çok büyük katkısı olan kahraman devre arasında tatil için kuşadasına geldi![]()
hoşgeldin sefareis kebablar hazır
hoşgeldin. takımını fazla boşlama çabuk bitir tatilini ve görevine dön![]()
"YÜCE ATATÜRK"
şimdi bize numara çekme bu zamana kadar anlattıkların hep balon du di mi, şimdide oyun kayboldu bahanesi ile çıkma karşımızaOriginally Posted by ermoon
![]()
Yunus çark etti: ben ztn KSK nın başına geçmek istemiyordum amacım taraftarları ateşlemekti bunuda başardım sanırım Serkan ada başarılar aramızda hiç bi kırgınlık kalmadı başarılar![]()
off kebap on numara olmuş acıkmıştım zaten sefa ilbay türkiye de yediği kebaplarla ilgili yarım yamalak türkçesiyle very iyi turkish kebap eline sağlık oghuse friends diye konuştu
ve GALATASARAY UEFA KUPASINDA FİNALDE!
6 yıl aradan sonra tekrar UEFA kupası Finalinde mücadele edecek olan Galatasaray'da yüzler gülüyor, taraftarlar sokağa döküldü!
TSI: Sivok'la gelen gol!
3-1'lik maç böyle devam etse 10 kişilik Galatasaray bu maçı kaybederdi! Ama Sivoğun 35 m'lik golüyle Galatasaray adını Finale yazdırdı.
Sporting Lizbon & GALATASARAY
Final maçına hepinizi bekelerim
Sportif Müdürüm Hamza finaldeyiz![]()
Originally Posted by Carlos_Kameni
evet başardın şu anda ard arda galibiyetler almaya başladık.
Eray senden de açıklama bekliyoruz. lütfen kamuoyunu bilgilendiriniz...
edit: açıklamayı yapmış![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Takımımızla gurur duyuyoruz bu kupayı 2.kez Türkiye'ye getirmek için oyuncularımızın ellerinden geleni yapacağına eminiz.
Kupa primi olarak açık çek vereceğimizi oyuncularımıza belirtmek istiyorum.
TSI GAZETESİ TAM SAYFA GALATASARAY ÖZEL EKİ
Galatasaray Ligi unuttu. Tüm gözler Finalde!
Büyük bir başarıya 2000 senesinde imza atan Galatasaray 6 sene aradan sonra tekrardan kupayı Türkiye'ye getirmek istiyor! Bu sene Uefa Kupasını bırakın Türkiye Ligi şampiyonluğunu zor görenler yanıldı. Eray Dengiz'in bu başarısı nereden geldi? Niye Hamza Süren'i takıma getirdi?
TSI ekibi adına ermoon oradaydı. Futbolcuları gözlemledi, Uefa Stadını gezdi!
![]()
![]()
Taraftar Coşkulu Galatasaray 6 yıl sonra Athletic i 2-1 yenerek şampiyon oldu.Taraftarlara bugün uyku yok gibi görünüyor. Mehmet Ali Birand
Eray hadi bol şansOriginally Posted by ermoon
![]()
evet fiorentina menejeri sefa ilbay oghuse u kutlarken eray dengiz adlı menejere başarılar diliyor![]()
ben şampiyon oldum eray darısı sana taratarlar adıma tezahurat yapıyor.
Sağol can
Özel Haber! İlk defa TSI sayfalarında yer alıyor!
Hamza Süren ile Eray Dengiz suskunluk yasasını getirdi! Takımda herkes sustu, maça odaklandı..
Fiorentine T.Direktörü Sefa'ya Eray Dengiz teşekkür ediyorOriginally Posted by SefaReis66
oo süper bu gece iki takımıda şampiyon yapacağız galibaOriginally Posted by Oghuse
![]()
Tebrikler..Tebrikler..TebriklerOriginally Posted by Oghuse
tebrikler Oghuse. darısı Eray'ın başına...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
saols herkese benden çay duble olsun
Tord Grip 12.000 alıyor ben 7.000 hee vay beee
Neyse maça kenetlendik, bekliyoruz..
:bunakalpdayanmazsmile:
İnşallahHeyecan dorukta.. bakalım hayırlısıysa olur
Yenilirsekte canımız sağlsun
ee sportif oydu onu hocalığa attım. merak etme seneye aynı maaşı alırızOriginally Posted by nart_susruko
![]()
Taraftardan Bildirim
2 Kupayı getirin canımızı verelim
(bu arada sen TR kupasında ne yaptın ya, hiç haber yok ondan)
ve galatasaray 33. haftada lig şampiyonluğu ilan etti ve oğuz erdem türkiyenin en iyileri arasındaki yerini aldı
ben okay karacan şu anda uefa finalinin yapılacağı yerden belirtiyorum uefa finali nerde yapıldı bilmiyorum ama takımlar sahaya çıkmak üzere bi tarafta sarı kırmızı formasıyla galatasarayımız diğer tarafta yeşil siyah formasıyla lisbon bakalım maçı kazanıp 6 sene sonra bir kez daha uefa yı kazanabilecekmiyiz