Quote Originally Posted by mkkadi View Post
@licentia

Bana göre Elmander müthiş profosyenel, çok iyi takım oyuncusu ve çok çalışkan. Bunun dışında özellikle teknik özelliklerde star seviyesinde bir özelliği (16+) olduğunu düşünmüyorum.

Şu an maç motorunda Elmander mevcut özellikleri ile çok çalışkan, mücadeleci oyununu sergiliyor. Uzaktan güzel goller de atıyor. Gerçekte olduğu gibi çok kaçırdığı da oluyor. 1-2 değişiklik belki olabilir ama çok ciddi değişikliğe gerek var mı emin değilim.

Finishinge gelince Baros'tan 2 puan yüksek olması demek 17 demek. Elmander'i dikkatle izle. Cezasahasında gol pozisyonuna girdiği zaman topu boş tarafa, plase tarzı vuruşlar yerine ayak üstü ve sert vuruşlar deniyor. Zaten gol/girdiği pozisyon oranına da bakarsak Baros'tan aşağıdadır. Ben Baros'tan aşağıda olduğunu düşünüyorum kesinlikle.
Ben zaten Baros'un finishing'in 12-13 olmasi gerektigini dusunuyorum. Elmander'in finisihing'de yasadigi sorunlarin genelde cok fazla calisip yoruldugundan kaynaklandigini dusunuyorum ama Baros topu nereye vurucagini tam kestiremeyen bir oyuncu bana gore. Bence de zaten belirtigin mental ozellikler disinda 16+ olacak ozeligi yok.

Elmander oyunda iyi performans gosteriyor ona lafim yok ama bence bir Burak Yilmaz'dan kesinlikle bariz bir sekilde daha kaliteli bir oyuncu. Ve bence son donemlerin (son bir bucuk yildir ozellikle) Baros'unun da onunde.