Quote Originally Posted by benbenim View Post
demiştiniz.. ben buradan Fenerbahçe nin hakemlerle maç kazandığını anlıyorum. ister kasıtlı olsun ister kasıtsız. bu kadar söylediniz ki; kasıt aramamış olmanız imkansız.

oranlama falan bunları ister yapın ister yapmayın, biz zaten hakem hatasıyla kazanmadık demiyoruz ki.. elbette kazandığımız da oldu. ama bir o kadarda kaybettiğimiz puanlar oldu. biz sizin gibi bunları abartmıyoruz. diyorum ya dünkü GG nin pozisyonu GS için olsaydı; o maçın konusunda mesaj sayısını tahmin bile edemezdim. ve orada dönüp dolaşıp Aziz Yıldırım a, Fenerbahçe ye gelecekti.
Bu cümleyi kurmamdaki amaç çok açık. Çünkü bununla ilgili yorumlarda geldi. Her maçta oluyor deniyor. Bazen hakem azar azar bizi doğradı deriz. Yani ortasahada çaldığı faulü bile sorgularız. Benim bahsettiğim pozisyonlar öyle kılı kırk yaran, oturup da hakem hatası aranmış pozisyonlar değildir.

Ben şundan bahsediyorum. Yorumu yaptım. Bitti ve gitti. Sizlerde Fenerbahçe'nin hakem hatasıyla puan kazandığını biliyorsanız neye itiraz ediyorsunuz. Manisa maçında birisi çıkıp hakkımız yendi dediğinde ben alıntı yapıp savunmaya geçiyormuyum. Alıntı yaparsam yazacağım tek şey vardır. Haklısın. Hak verdiğim halde yorumda yapmayabilirim. Konu buyken geçmiş sezonlara, başka takımların maçlarına girmeye gerek yoktur.

Şayet ben çıkıp Manisa maçında golünüz verilmedi ama babacım bilmem hangi maçta ofsayttan gol atmıştınız. Neee oldüüüüü dersem bu taraftarlıktır.