1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İyi de orada basına kapatıldıktan sonra yapılan kadro vs. anlatılıyor.Bu yapılan iş basına kapalı yapılıyorsa demek ki gizli kalması gereken önemli bir şey.Ama Aziz Yıldırım bunu gizlice öğreniyor çok kolay bir şekilde.Ve bu yaptığı da çok etik bir şey oluyor.Sizin şike ve etik anlayışınıza hayran kalmamak elde değil.
    Aygün tek soru, gizlilik kararı varken ya da hadi yokken bile, bu belgeler nasıl paylaşılıyor diye tepki gösterdin mi? Bunu düşündün mü?

Fenerbahçe soyunma odasında şöyle olmuş, böyle olmuş diye haber yazılırken bu nasıl olmuş, nasıl duyulmuş diye düşündün mü? Buna tepki gösterdin mi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aygün tek soru, gizlilik kararı varken ya da hadi yokken bile, bu belgeler nasıl paylaşılıyor diye tepki gösterdin mi? Bunu düşündün mü?

Fenerbahçe soyunma odasında şöyle olmuş, böyle olmuş diye haber yazılırken bu nasıl olmuş, nasıl duyulmuş diye düşündün mü? Buna tepki gösterdin mi?
    Yoo Tamam bu soruşturmada çok saçma şeyler,olmaması gereken şeyler var ama sadece dava bunlardan ibaret değil.Bir de bazı gerçekler var.Fenerbahçeliler sürekli soruşturmadaki belgelerin açıklanmasından ondan bundan usulsüzlükten bahsediyor.Diğerleri ise o belgelerdeki şeylerden vs. yola çıkarak bir fikirde,suçlamada artık nasıl düşünüyorsanız o şeyde bulunuyor.Herkes işine hangisi gelirse ondan konuşuyor.Sen kaç kere bu belgelere dayanarak kulübüm şunu yapmış hata etmiş dedin kulübüne laf söyledin abi ? Veya başka bir takım taraftarı kaç kere bu soruşturmada olmaması gereken şeyler var dedi ? Herkes işine geleni konuşuyor.Benim işime bu geliyor sizin işinize o geliyor.Bu yüzden de oturup sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturamıyoruz herkes bir kutba ayrılmış ne o onun dediğini kabul ediyor ne o diğerinin dediğini.Sürekli aynı şeyler konuşuluyor ama bir sonuca varılamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yoo Tamam bu soruşturmada çok saçma şeyler,olmaması gereken şeyler var ama sadece dava bunlardan ibaret değil.Bir de bazı gerçekler var.Fenerbahçeliler sürekli soruşturmadaki belgelerin açıklanmasından ondan bundan usulsüzlükten bahsediyor.Diğerleri ise o belgelerdeki şeylerden vs. yola çıkarak bir fikirde,suçlamada artık nasıl düşünüyorsanız o şeyde bulunuyor.Herkes işine hangisi gelirse ondan konuşuyor.Sen kaç kere bu belgelere dayanarak kulübüm şunu yapmış hata etmiş dedin kulübüne laf söyledin abi ? Veya başka bir takım taraftarı kaç kere bu soruşturmada olmaması gereken şeyler var dedi ? Herkes işine geleni konuşuyor.Benim işime bu geliyor sizin işinize o geliyor.Bu yüzden de oturup sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturamıyoruz herkes bir kutba ayrılmış ne o onun dediğini kabul ediyor ne o diğerinin dediğini.Sürekli aynı şeyler konuşuluyor ama bir sonuca varılamıyor.
    Ben Fenerbahçe suçsuzdur, bunları yapmamıştır demiyorum, yapmadıklarına inanıyorum diyorum ve bunu da mahkeme başladığında göreceğiz diyorum, hele bir savunma tarafını da dinleyelim, savunmaları ciddiyse sıkıntı yok ama bu iddianame gibi bu tarz bir savunma yapacaklarsa da sonucu beklemeye gerek yok. Ben olaylar üzerine de yorum yapmıyorum, yazılanlar yalan, yanlış da demiyorum.

Şikayetim ne, ŞL'ye gönderilmeme konusunda göz göre göre Fenerbahçe'nin hakkının yenmesi ve madem ki Türkiye'de böyle şeyler olduğu düşünülüyor, neden sadece Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe dinlenmiş ve bazı isimler daha soruşturma başladığı ilk günden beri neden kamuoyunu yönlendirme çabasındalar?

Yapıldı ya da yapılmadı, bilmiyorum ama yapılmış olsa dahi bu Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye özel soruşturma gerçeğini değiştirmiyor.

Ayrıca, bir şeye etik değil diyebilmek için, birisi küfür ediyor diye bunu ayıplayabilmek için kendimiz etik olmayan şeye destek verirken ya da küfür ederken niye böyle değildim diye düşünmek lazım. Telefonda hiç küfürleşmeyen birisi gelip bunu ayıplayabilir ona saygı duyarım ya da etik olmayan herşeye tepki gösteren birisi gelip burada etik olmayan bir şeye tepki gösterebilir, buna da saygı duyarım ama çıkıp da mahkemenin gizlilik kararı verdiği şeyle alakalı belgeler çarşaf çarşaf dolaşırken, biz burada gizlilik diye kendimizi yırtarken bu belgeleri ağzı sulana sulana paylaşanlar, şimdi gelip etik lafı yapmasınlar, tepkim sadece buna. Ayrıca demek ki GS içerisinde bilgi sızdıran var, bu kim onu bulmaya çalışın Fenerbahçe'yi yargılamak yerine, bu şey sizi rahatsız ettiyse.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şikayetim ne, ŞL'ye gönderilmeme konusunda göz göre göre Fenerbahçe'nin hakkının yenmesi ve madem ki Türkiye'de böyle şeyler olduğu düşünülüyor, neden sadece Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe dinlenmiş ve bazı isimler daha soruşturma başladığı ilk günden beri neden kamuoyunu yönlendirme çabasındalar?
    Çok haklısın

Mesaj Yetkileri