GENEL DEĞERLENDİRME
Şampiyonlar Ligine katılmayı çok istiyorduk ama olmadı. Avrupa tecrübemiz olmadığı için ön eleme turunda en güçlü takımlardan biri olan Marseille geldi.Aslında biraz da küçümsedim o yüzden deplasmanda ofansif oynadım.Ofansif oynamak bize pahalıya patladı.Daha sonra ligde Tottenham maçında defansif bir taktik denedim ve işe yaradı.Asenjo olsa yenerdik belki de ama Mario çok saçma bir gol yiyerek bizi 2 puandan etti ama deplasmanda Tottenhamdan alınan 1 puan bizim için çok güzel birşeydi. Marseille maçına dönsek belki taktik değiştirip kazanabilirdik ama iş işten geçti.Evimizde de zorunlu olarak ofansif oynamak zorunda kaldık ve 4 tane de evimizde yedik. Parasal yönden kötü oldu yoksa UEFA zaten istediğimiz kulvardı.Grubumuza bakarsak ta çok berbat bir kura çektiğimizi düşünüyorum.PSVyi geçmemiz gerekecek üst tur için.Atletico Madrid grubun en güçlü takımı.Elimizden geleni yapıcaz.Umarım güzel bir sezon geçirriz.Bu arada bu seneki hedeflerimiz :
* Ligde ilk 4e girerek bir kez daha ŞL bileti almak
* UEFA kupasında iyi mücadele sergileyerek tecrübe kazanmak
Bu sene fazla hedefimiz yok zaten transfer de yapmadım.Sadece genç regenleri transfer ettik.Çünkü takımımız oturdu ve yedeklerimi de genç regenlerden oluşturmayı düşünüyorum. Ayrıca 2,5 yıldıza ulaşan ilk regenimiz Torrisi oldu.