Arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem.Benim şahsi olarak hiçbirinizle bir sorunum yok ve olamazda.Bu platformda herkesle az çok muhabbetimiz oluyor.Bundan sonra da olacak.Ligde,turnuvada, kariyer bölümünde ya da diğer alanlarda, msn de vs vs...
Fenerbahçe Spor Kulübüne ve tarihine saygım sonsuz...Fakat Aziz Yıldırım'a,Şekip Monsturoğlu'na saygı duymuyorum.Şekip Mosturoğlu'nun federasyonda olduğu günlerde de fikrim buydu.Sizlerin içinde de Adnan Polat'a ,Ünal Aysal'a ya da Galatasaray'lı herhangi bir yöneticiye saygı duymayanınız vardır.Fakat aramızdaki fark, ben bunu açık açık dile getiriyorum. Bu saygı duymamamın sebebi ise futbolda bu insanların perde arkasından iş çevirdikleri konusunda çok ciddi şüphelerimin olmasıdır. Yoksa özellikle Aziz Yıldırım'ın kulübe yaptığı katkılar ortadadır. Bunu kimse inkar edemez.Fakat bu katkıyı yaparken ne kadar dürüst ,adil ve ahlaklı davrandığı hususunda bir sorun olup olmadığı bu mahkeme sonunda ortaya çıkar.Benim için yıllardır bir şüpheydi ve artık güçlü delilleri olan bir şüphe haline geldi. Bu şüphe doğru çıkar ya da çıkmaz orasını bilemem. Fakat ben Fenerbahçe gibi büyük bir camianın taraftarına yıllardır Aziz Yıldırım ve yönetimi tarafından empoze edilen "Biz en büyüğüz,Biz cumhuriyetiz,biz olmasak ülke futbolu batar,bizsiz lig olmaz" fikrinin ülke içinde sebep olduğu antipatinin sonuçlarıdır bir bakıma tüm bu "saldırıyorsunuz" dediğiniz şeyler. Ama sizler bunu da "meyve veren ağaç taşlanır"a bağlarsanız o zaman diyecek bir lafım kalmaz
Hasta olma konusuna gelince, evet rahatsız olduğum için erken uyudum 1-2 gündür. Bu gece dayanabilirsem özlediğim FM'i açarım![]()
Açıksözlü bir şekilde düşüncelerimi yazdığım için rahatsız olanlar oluyor fakat camiaya saygı duymak ile kişilere saygı duymak arasındaki farkı anlamanızı rica ediyorum. Fenerbahçe S.K. tarihiyle,başarılarıyla ve ülke futboluna olan katkılarıyla saygıyı sonuna kadar hak ediyor.Fakat onu yöneten her kişi ya da kişilerin peygamber olmasını beklemek biraz iyimserlik olur...