Tolga Zengin Kayserispor'da!
Kendisi Trabzonspor ile olan sözleşmesini fesh etmişti ve bize kaleci arayışında olduğumuz için Tolga Zengin ile anlaşmaya karar verdik. Tolga ile Navarro'nun özelliklerini karşılaştırdım ve Tolga'yı biraz daha üstün buldum. Kaleye Türk bir isim bulduğumuz için mutluyum.
Darron Gibson Kayserispor'da!
Manchester United ile yollarını ayıran Gibson Kayserispor'u tercih etti. Bu transfer çok iyi oldu bana göre, çünkü Santana'nın yaşı ilerlemişti ve bu sezon sonu satmayı planlıyordum. Gibson gibi bir yeteneği kadromuza kattığımız için memnunum. Transfer devre arasında gerçekleşecek ve Kayserispor bonservis bedeli ödemeyecek.
Orta sahada topu kovalayan, isteyen, gerektiği zaman oyunu yönetmeye çalışan bir oyuncu. Tam bir görev adamı bence, kadro kurduğumuz zaman yıldız oyuncular yanı sıra çalışkan oyuncuların olması tam kadro eşitliğini sağlıyor. Bence gayet yerinde bir transfer olmuş.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta
Cangele ve Traoré cezalıydı bu maçta. Mecburen Amrabatı sağ kanada çektim. Bu yüzden pek gol pozisyonuna giremedik. Ayrıca Gökhan'ın sakatlığı uzun sürecek. Bakalım bu zorlu süreçte ne yapacağız. (6-7 hafta)
Yeni bir taktikle sahaya çıkmaya başladık 1-2 maçtır. Belki de bu yüzden puan kayıpları yapıyoruz. Ama umarım ki bu seferki taktik çok işe yarar.
Tolga Zengin ve Gibson iyi isimler...
tolgayla gibson klas transferler amrabatı fw deilde kanat oynatıp yerinede taş gibin bir fw alman daha iyi olur. Benden söylemesi, seçim senin
Keşke 3 puan alabilseydik Bursaspor'dan. Sonuçta evimizde aldığımız puanlar yerimizi belirlemekte çok yardımcı oluyor.
pahada hafif, yükte ağır bir transfer ysp tıpkı gibson ve tolga gibi
Hamit ve Quaresma hala kendi takımlarında olması garip geldi, Hamit bende genellikle satılık oluyor. Quaresma ise her kariyerimde mutlaka M.CİTY yolunu tutuyor. Arda ilk 3'te bile yok.
Tarih:1 Ocak 2013
Darron Gibson, Tolga Zengin ve Robin Yalçın takıma katıldı. Hayırlı olsun.![]()
Yaklaşık iki haftadır Júnior Moraes adlı santraforu transfer etmeye çalışıyoruz, en son yaptığımız teklif kabul ediliyor. Ancak oyuncu yüzümüze bile bakmıyor. Sana harcadığımız zamana yazıklar olsun!!![]()
Yeni transferlerimizden Tolga Zengin 29, Darron Gibson 16 numaralı formayı giyecektir.
Transferler meyvelerini vermemiş henüz![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
6 sayfanın hepsini de okudum çok keyif aldım. başarılar![]()
Orduspor'u rahat yenmeliydin benceFenerbahçe kariyerimde 5 sezon oynadım. 9 maçta onlara karşı tam tamına 9 galibiyet aldım ve maç başı ortalama 4. Çok zayıf bir takım kendileri. Eğer 2-3 sezon daha devam edersen transfer ambargosu ve antreman tesislerini satmak zorunda kalacaklar.