1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Fenerbahçe'li tecrübeli menejerlerden destek!

Hybrid View

- Ben genellikle ilk sezon kendi taktiğimi oluşturmaya çalışır, oyuncuları monte etmeyi denerim. 4-1-2-3 tarzı diyebileceğimiz bir taktik uyguladım. İlk sezon yararı olmayacağını düşündüğüm Bilica,Cristian,Serkan Kırıntılı ve aklıma gelmeyen bir kaç oyuncu ile yollarımı ayırdım. Elimde kabataslak bir kadro oldu. Oyuncuları taktik ekranımda yerleştirdim ve acil transfer isteyen bölgelerin listesini çıkardım. Mesela bende bir DM eksiği oluştu. Sadece Mehmet Topal'ı transfer ederek sezonu kapattım. Antreman programı ayarlayamadığım için onu internetten kullanıyorum o sana kalmış. Haberleri ve gelecek sene çıkacak regenleri takip etmen yararına olacaktır. Medya tarafından yeni Franz B. olarak nitelendirilen bir adam buldum ve oynatıyorum. 4 sene üst üste şampiyon oldum, UEFA'da çeyrek final oynadım şu aralar biraz ara verdim.

Sekopej, Alex konusunda güvenim biraz arttı diyebilirim, takımı dediğiniz gibi değiştirmeyeceğim ilk sene fakat bana pas trafiği konusunda biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz? Mesela geçen serilerden beri kısa pas trafiği alışkanlığım var sanırım topa hakim olmak ve pozisyon vermemek istiyorum. Fakat hızlı oyuncularım olduğu için (stoch dia gibi) biraz daha geniş ve direkt oynamamın zararı olur mu?
    Sanırım Türkiye ligi konusunda tecrübelisiniz size son olarak şunu sormak istiyorum; geçen kariyerimde alt seviye takımlara bile (samsunspor, karabük, orduspor vb.) çok pozisyon ve şut imkanı veriyordum. Yani hemen hemen şut sayılarımız aynı oluyordu. Acaba bu benim zaafım mı yoksa Türkiye liglerinde bu olağan bir durum mu?

benbenim, üstteki sorumu size de sorabilir miyim? ayrıca cevabınız için tekrar teşekkürler dediklerinizi uygulayacağım

NikolaiBelinski dediğiniz şekilde deneyeceğim ayrıca scout programı kullanmam ileriki yıllarda oyun zevkini kaçırıyor mu?

Mesaj Yetkileri