Bu saçmalık çok oluyor.Diyelim forvet sakatlandı yerine başka forvet alıyorum 5 dakika içinde oda sakatlanıyor.Ben gerçekte hiç böyle birşey görmedim açıkçası.
Bu saçmalık çok oluyor.Diyelim forvet sakatlandı yerine başka forvet alıyorum 5 dakika içinde oda sakatlanıyor.Ben gerçekte hiç böyle birşey görmedim açıkçası.
fitness coach çok önemli en az 2 tane olsun takımınızda özellikleride iyi olsun derim çoğu kişi dikkat etmez ama benim en önem verdiğim şeylerden biridir şahsen gittiğim takımlarda çünkü bu sakatlık beni kıl ediyor quaresma için oyun açıyorum 2. maçta adam 5 ay gidince 5 ayda ben fm'ye ara veriyorum o yüzden fitness coachlara dikkat edin..
EVet o yöntemide denedim. Ancak alt lig (Blue Square) takımı olduğum için daha fazla koça izin çıkmıyor.
Ben sakatlıklardan dolayı kadroyu çok geniş tutuyorum. Yani ilk 11'im dışında ikinci 11'im de Türkiye liginde orta sıraları zorlayacak seviyede. O sebeple sıkıntı olmuyor sakatlıklar.
ben her fırsatta ceza alıyorum FA'dan
Şike soruşturması dolayı ile ligler ertelendi.
![]()
Rakiplerin ayağını titretiyor valla![]()
turksportalın işidir diye düşünüyorum bu kadar tesadüf olamaz![]()
Çorumspor ile superl ige cıktık. Oyuncu menejeri bana bir oyuncu önerdi. Deneme tekli ettim kabul etti. ilk başta bir kaç özelliği görünüyordu ve cok iyiydi. Denemeye geldiğinde çocuk super bir şey çıktı. Neden boşta kalmışta bana çorumspor gibi tanınırlığı düşük bir kulube geldi anlamadım. Ayrıca menejerler süper oyuncu öneriyorlar ve bana oyunu kolaylaştıryor gibi geldi. yoksa bu oyucuları çoruma götürmek ancak rüyada olabilecek şeyler..
En iyi özellikleride cesaret ve söz geçirme.![]()
Bandırma'nın Dünya Kamuoyunda Kara Günü
Manşetler Belli Gibi Bandırma'ya Fena Bandılar !
Ya da Bir Diğer Manşet: Çılgın Çocuk Gomis, Ekmeğini Banacak Yer Buldu !
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
84. dakikadaki penaltı incelenmeli.
Ayıp yahu 23 tane atılır mı?
Valla Farklı Bir Sonuç Bekliyordum Ama Bu Kadarını BeklemiyordumMili Maç Haftası Nedeniyle As Oyuncularım Ülkelerine Gidince Bende Yedekleri Isındarayım Dedim Ama Fazla Isındılar
Penaltıya Gelince Hiç Sorma Yahu Her Oyunumda Ben O Kadar Geliyorum Atıyorum Adamlar Bir Defa Geliyorlar ve AtıyorlarHep de Son Dakikalarda 1 Tane Yiyiyorum Garanti
Penaltı Pozisyonuda Bir Garip Oldu Adamlar Tüm Haklarıyla Sahamdayken Benim Savunma Elemanları Geçit Vermiyor Ama Genç Oyuncum Kornere Doğru Giden Adamı İndirerek Büyük Başarı Sağlıyor. Yalnız Ban Ban'da O Kadar Golü Yediği İçin Fena Kızmışlar ve Tüm Haklarıyla En Az 1 Gol Bulup Acısını Çıkartacaklar
Tecrübesiz Tsimba Massivi'nin Yediği Nane AşağıdaAma Öğrenecek Futbolu Abisi
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
2. Pendik faciası.![]()
Senelerdir Fm oynarım ama böyle bir olay ilk defa başıma geliyor.Oyuna Blue Square Bet Premier takımlarından Grimsby Town takımını alarak başladım.Verilen 0 transfer bütçesi ve çük düşük maaş bütçesine pilot kulüp,maaş bütçesi arttırma gibi her talebimin başkan tarafından reddedilmesine rağmen uzun süren arayışlar sonucu boştakı ucuz oyuncularla mütevazi bir kadro kurup ilk sene 13 puan fark atarak ve gol rekorları kırarak League 2ye yükseldik.Buraya çıktıktan sonra da yine 0 transfer bütçesi ve geçen senekiyle aynı maaş bütçesiyle karşılaştık.Yılmadık birkaç adam satıp birkaç kiralık takviyeyle bir kolej havası yakalayıp son 7 haftaya 11 puan önde girmeyi başardık.Gel gelelim elimizdeki bu mütevazi kadroyla ve 21.olmamız beklenirken yakaladığımız bu müthiş başarıya rağmen sezon sonu bitecek kontratım hala yenilenmedi ve medyada sürekli takımın başından ayrılacağım ve yerime birkaç isim düşünüldüğü haberleri çıkıyor.Son 7 hafta içinde hala bir kontrat önerilmezse oyunda görüp görebilceğim en büyük saçmalık bu olur heralde...
Kaçan kovalanır; 1-0, 1-1 / 2-1, 2-2 / 3-2, 3-3
![]()
ücrete dikkat...
Baya uçmuşlar![]()
@caglayanmert
Sakın alma Stegen'i..Ron Robert Zieler var yine Almanya'da o daha iyi bir kaleci Stegen'den..Çok absürd goller yiyor bu Stegen o profile göre..
Hakem kart vermeye utanır buna ''Amcacım kusura bakmayın ama yaptıgınız hareket faul gibiydi. ''![]()
Futbolu 56'sında bırakmış ya bir de teknik direktör olursa.![]()