Originally Posted by
Nocna Mora
Transfer konusunda daha titiz olmalısın. İnce eleyip sık dokumalısın. Gidişat idare eder ama çift forvetli bir taktiğe dönersen takım eminim daha etkili olacaktır. Uzun bir kariyer olsun, pes etme..
Başarılar.
Öncelikle teşekkürler.
Transfer konusunda titiz davranmaya çalışırken, bazen ölçü kaçıyor. Amatör statüsünde olduğumuz için istediğimiz kadar oyuncu transfer edip serbest bırakabiliyoruz. Ligteki diğer klüpleri incelediğimde hepsinin en az 10 adam transfer ettiğini 14-15 adam serbest bıraktığını gördüm. Kendiminkine baktığımda 15 adam transfer edip, 22 adam serbest bıraktığımı gördüm. Çünkü baştaki kadronun hepsiyle yollarımı ayırdım, takımdaki ölü toprağı bir şekilde attım. Ama ligin ilk yarısına girerken kadromu alternatifli tutmayı unuttum, hatta yarı transferde yaptığım transferler ile sayı 15'e yükseldi. Gidişat süper diye düşünüyorum çünkü elimizde kaç sezondur ligi sonuncu tamamlayan bir kadro var. Taktik konusu düşünmeye değer ama taktik konusunda sıkıntım yok gibi. Tek sorun istikrar; kupanın favori takımını yeniyoruz, sonra gidip grubun sonuncu takımından fark yiyiyoruz. Durum ligtede aynı ama elimizden geleni yapıyoruz.
- - -
COPPA TİTANO GRUP AŞAMASI 3.HAFTA
Daha 2 hafta önce grubun favorisi Juvenes karşısında deplasmanda aldığımız galibiyet ile grupta iddialı konuma geliyoruz. Sonra gidip hedefsiz Libertas takımına mağlup oluyoruz.
- - -
Compionato Sanmarinese 17.Hafta
Tre Penne takımını seviyoruz, ligin iddialı ekibi olmasına rağmen 2 karşılaşmada berabere kalarak puan topladık.
Sonradan bir ekleme: KARŞILAŞMADA YAPILAN İNANILMAZ KURAL HATASI. Maç 0-0 iken ve dakika 63 bir pozisyonda kalecimiz yerde kalıyor ve oyunun durması gerekiyor. HAKEM OYUNU DURDURMUYOR VE TOP OYNANMAYA DEVAM EDİYOR. Penne takımı topu ceza sahasına yolluyor ve forvet oyuncusu topu boş kaleye bırakıyor. Ardından sağlık görevlileri gelerek kaleci oyun alanının kenarına alıyor. BUNE SAÇMALIKTIR KARDEŞ, allahtan son dakikada bulduğumuz bir gol varki puanı kaptırmadık.
Compionato Sanmarinese 18.Hafta
Alın işte bir Libertas faciası daha, ligte ve kupada kimleri yeniyoruz. Sonra gidip böyle vasat takımlara kaybediyoruz olacak iş değil.
Compionato Sanmarinese 19.Hafta
Fiorita ile 1-1 kaldık, yine istediğimiz puan bize geldi.