Darwin Quintero
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Quintero ile anlaştık. Sezon sonunda bizlerle
Darwin Quintero
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Quintero ile anlaştık. Sezon sonunda bizlerle
Kupa'da Beşiktaş la eşleştik...
2 transferde çok iyi 2side çok katkı saglaycagına inanıyorum0:
![]()
Kariyere devam edelim. Dün fazla oynayamadım o yüzden kusura bakmayın
Sezon sonuna kadar Stoke City e kiralandı.. Stoke City beğenmesi halinde 4.700.000 € ya transferi bitirebilecek..
STSL 19. HAFTA
Ömer Toprak ve Mehmet Ekici'nin sahne aldığı maçta baskılı oyunla Buca karşısında galip geldik.. Wilfried 3 Asist le maçın yıldızı oldu...
Oliver Markoutz
Geleceğe Yatırım...( Bonservis Bedelsiz )
Last edited by yigit32 : 26.Aralık.2011 at 22:26
Yemek Molası.....
Geldim.. Beşiktaş la kupa maçımız var
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Maçı
Vela yine her zaman ki formundaydı.. Yeni transfer Fierro çok güzel bir oyun oynadı ve 1 asist yaptı.. Q7 nin kırmızı kart görmesi işimizi kolaylaştırdı
Anlaşmalı Kulübümüz Sivasspor Kupada Fenerbahçe'yi Saf Dışı Bıraktı!!!
Şansa bak ya.. 5. turda Trabzonspor la eşleştik. Trabzon'u elediğimiz takdirde büyük ihtimalle Kayserispor la karşılaşacağız..
Not: Servet Çetin Beşiktaş ile oynanan kupa maçında sakatlandı. 2-3 hafta forma giyemeyecek onun yerine Ömer Toprak ı oynatıcam
Genç oyuncuyu bonservis bedelsiz kadromuza kattık.
STSL 20. HAFTA ( Galatasaray-Beşiktaş 11 ler )
STSL 20. HAFTA
VELA DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM
Ziraat Türkiye Kupasında Çeyrek Finale Yükseldik.. SSler birazdan geliyor
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Maçı
Trabzonspor karşısında çok rahat bir oyun koyduk ve farklı bir galibiyet aldık
Yeni transferlerimiz golle tanıştılar. Ömer Toprak 2 duran topta gol attı.. Fierro ise Wilfried in ara pasında kaleciyi çalımlayarak topu ağlara gönderdi..
Ömer duran toplardaki yeni kulemiz, Fierro ise Bizim Chicharito muz
Bugünlük Bu KadarHerkese İyi Akşamlar İyi Geceler
Teknik Ekibe 2 Takviye
Bernhard Peters
Giambattista Venturati
STSL 21. HAFTA
Bu sezon en kötü oyunumuzu oynadık ve haklı bir puan kaybı oldu.. 1 puan aldığımız için mutluyum..
Bunun öcünü kupa maçında alacağım
bernhand peters abiyihocam bi güney amerikaya sal
![]()
RYAN BABEL
Bir yıldızı daha bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık. Hayırlı Uğurlu Olsun....
Kupa maçında Kayserispor önünde süper ötesi bir oyun oynuyoruz ve 18. dakikada yarı finali garantiledik...
Skor 4-0