Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 89 sonuç

Konu: S.S San Giovanni | Coppa Titano Winner | Sezon 2

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Gidişat gayet iyi ama 9. yuz diye de rahatlama sonuncuyla aranda az fark var

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Gidişat gayet iyi ama 9. yuz diye de rahatlama sonuncuyla aranda az fark var
    Kendimizi avutuyoruz hocam

Neyse arkadaşlar şimdilik bu kadar yeterli, takibiniz için teşekkürler. Biraz gidip ps3 oynayacağım sonra görüşürüz.

Damiano Vanucci Giovanni Takımına Katıldı!

Takımdaki alternatifleri arttırmak amacıyla transfer edilen Vanucci, geldiği gibi kaptanlık pazubandını koluna taktı. Takıma onla beraber katılan 3-4 oyuncu daha olunca, takımda gereksiz ve yetersiz oyuncular arasında kaptan Domeniconi'de vardı. Yeni seçimlerde takım tarafından aday gösterilen Vanucci seçildi.San Marino forması altında 65 kez sahaya çıkan tecrübeli isim, kadrodaki genç isimlerede yardım edeceğini dile getirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam bu arkadaşın profil çok iyiymiş
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam bu arkadaşın profil çok iyiymiş
    Hocam öyle demeyin valla liginin en iyilerinden, hatta rapora bakın kaç yıldız verdi asistanım () . Bu arada kariyerin başından beri söylemem lazım sıkıştıramadım bir yere. Asistanımın adı Yaşar Yazıcı tesadüf eseri heralde. Yoksa gerçekte türk olacak hali yok ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer konusunda daha titiz olmalısın. İnce eleyip sık dokumalısın. Gidişat idare eder ama çift forvetli bir taktiğe dönersen takım eminim daha etkili olacaktır. Uzun bir kariyer olsun, pes etme..

Başarılar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Transfer konusunda daha titiz olmalısın. İnce eleyip sık dokumalısın. Gidişat idare eder ama çift forvetli bir taktiğe dönersen takım eminim daha etkili olacaktır. Uzun bir kariyer olsun, pes etme..

Başarılar.
    Öncelikle teşekkürler.

Transfer konusunda titiz davranmaya çalışırken, bazen ölçü kaçıyor. Amatör statüsünde olduğumuz için istediğimiz kadar oyuncu transfer edip serbest bırakabiliyoruz. Ligteki diğer klüpleri incelediğimde hepsinin en az 10 adam transfer ettiğini 14-15 adam serbest bıraktığını gördüm. Kendiminkine baktığımda 15 adam transfer edip, 22 adam serbest bıraktığımı gördüm. Çünkü baştaki kadronun hepsiyle yollarımı ayırdım, takımdaki ölü toprağı bir şekilde attım. Ama ligin ilk yarısına girerken kadromu alternatifli tutmayı unuttum, hatta yarı transferde yaptığım transferler ile sayı 15'e yükseldi. Gidişat süper diye düşünüyorum çünkü elimizde kaç sezondur ligi sonuncu tamamlayan bir kadro var. Taktik konusu düşünmeye değer ama taktik konusunda sıkıntım yok gibi. Tek sorun istikrar; kupanın favori takımını yeniyoruz, sonra gidip grubun sonuncu takımından fark yiyiyoruz. Durum ligtede aynı ama elimizden geleni yapıyoruz.

- - -

COPPA TİTANO GRUP AŞAMASI 3.HAFTA

Daha 2 hafta önce grubun favorisi Juvenes karşısında deplasmanda aldığımız galibiyet ile grupta iddialı konuma geliyoruz. Sonra gidip hedefsiz Libertas takımına mağlup oluyoruz.

- - -

Compionato Sanmarinese 17.Hafta

Tre Penne takımını seviyoruz, ligin iddialı ekibi olmasına rağmen 2 karşılaşmada berabere kalarak puan topladık.

Sonradan bir ekleme: KARŞILAŞMADA YAPILAN İNANILMAZ KURAL HATASI. Maç 0-0 iken ve dakika 63 bir pozisyonda kalecimiz yerde kalıyor ve oyunun durması gerekiyor. HAKEM OYUNU DURDURMUYOR VE TOP OYNANMAYA DEVAM EDİYOR. Penne takımı topu ceza sahasına yolluyor ve forvet oyuncusu topu boş kaleye bırakıyor. Ardından sağlık görevlileri gelerek kaleci oyun alanının kenarına alıyor. BUNE SAÇMALIKTIR KARDEŞ, allahtan son dakikada bulduğumuz bir gol varki puanı kaptırmadık.

Compionato Sanmarinese 18.Hafta

Alın işte bir Libertas faciası daha, ligte ve kupada kimleri yeniyoruz. Sonra gidip böyle vasat takımlara kaybediyoruz olacak iş değil.

Compionato Sanmarinese 19.Hafta

Fiorita ile 1-1 kaldık, yine istediğimiz puan bize geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Kaleci yerdeyken nasıl gol oluyor yahu saçmalığa bak Hocam kötü gidiyoruz acilen toparlanmamız lazım.
    malatyAdana!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Puan durumlarını göreydik bi gidişat kötü galibiyet lazım

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Kaleci yerdeyken nasıl gol oluyor yahu saçmalığa bak Hocam kötü gidiyoruz acilen toparlanmamız lazım.
    Aynen hocam, deliye döndüm nasıl oluyor.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Puan durumlarını göreydik bi gidişat kötü galibiyet lazım
    Peki hocam birazdan koyarım, hakem hatasından gelen golün öfkesiyle gittim bir bardak kola içtim buzlu buzlu yatıştırdım kendimi. Ayrıca benden Nannar hocamız gibi mucizeler beklemeyin valla şimdiden söyleyeyim

İlerleyen karşılaşmalar ile kariyer devam edecek.

Compionato Sanmarinese 20.Hafta

Compionato Sanmarinese 21.Hafta

Genel Değerlendirme:

Çok isabetli iki galibiyet aldık, ligte 7.sıraya kadar tırmandık. Açıkcası bu kadarını beklemiyordum. Takıma özgüven geldi, alternatif transferler gerçekten rahatlattı. Aman nazar değmesin diyor ve devam ediyorum.

- - -

AZ KALDI PENNAROSSA
    BEKLEDİĞİMİZ RÖVANŞI ALMAYA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taktiği değiştirmeni önerdim çünkü böyle bir takımla o taktiği uygulayamazsın. Klasik 4-4-2 iyi gidecektir. Neden dersen kanatların boş ve rakip takımlar oraları iyi kullanırlar. Beklerin zaten yavaş olduğu için rakip takım çok daha fazla pozisyon bulur senden. Ana hatlar 4-4-2 ya da 4-5-1 olan dizilişler kullanman daha iyi olacaktır. Özellikle kanatları doldur. Mevcut taktiginden kanatları geri çekebilirsin mesela Match Preparation'u da teamwork'de very hard'da devam ettir bir süre. sonra defensive positioning'de kalsın. Son maçlar iyi. Böyle devam.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Taktiği değiştirmeni önerdim çünkü böyle bir takımla o taktiği uygulayamazsın. Klasik 4-4-2 iyi gidecektir. Neden dersen kanatların boş ve rakip takımlar oraları iyi kullanırlar. Beklerin zaten yavaş olduğu için rakip takım çok daha fazla pozisyon bulur senden. Ana hatlar 4-4-2 ya da 4-5-1 olan dizilişler kullanman daha iyi olacaktır. Özellikle kanatları doldur. Mevcut taktiginden kanatları geri çekebilirsin mesela Match Preparation'u da teamwork'de very hard'da devam ettir bir süre. sonra defensive positioning'de kalsın. Son maçlar iyi. Böyle devam.
    - Dediklerinizi düşündüm hocam gayet haklısınız, gelecek sene 4-4-2 kullanmayı düşünüyorum. Zaten karşılaştığım takımlar genellikle bu taktik ile oynuyorlar. Buda dediğinizi doğru çıkarıyor.

- - -

Compionato Sanmarinese 20.Hafta

Beraberlik olmasına rağmen yaralı olan taraf biz olduk. Murata takımına karşı 2 sakat, 3 cezalı ile gideceğiz geçmiş olsun şimdiden diyorum.

Campionato Sammarinese 21.Hafta

Campionato Sammarinese 22.Hafta

Genel Değerlendirme:

- İşte istediğimiz takım, istediğimiz futbol. San Marino ülkesinin büyük takımlarının ikisini büyük eksiklerimiz olduğu haftalarda üstelikte peşpeşe mağlup ettik. Listede yukarıya tırmanamasakta fazla taraftarlarımız galibiyetler sonucu çılgına döndü.(Taraftar dediğimde gelen 200 kişi )
    Last edited by NikolaiBelinski : 25.Aralık.2011 at 12:21 Reason: Rakam yazımında hata

Haha ligden düşme yokmu yahu

Bu arada son 2 galibiyet ilaç gibi olmuş.

Coppa Titano Grup Aşaması 4.Hafta

Murata, Tre Fiori derken Tre Penne dize geldi, Pennarossa Juvenes'i mağlup etti. Bizde çeyrek finale çıkmış olduk, işte eşleşmeler.

Fiorita zor bir takım, umarım futbol şansı yanımızda olur.

- - -

Campionato Sammarinese 25.Hafta

Geçmiş olsun diyorum, onca büyük takımı dize getir. Ardından Virtus gibi basit takımlara mağlup ol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rotasyonu iyi saglamalısın. Ayrıca bir önerim olacak. Gereksiz oyuncularla kesinlikle yolları ayır. Ekonomi olarak takımı ayakta tutmaya calısmalısın. Uefa'ya kalmaya çalış ki ordan para kazanacaksın eger kalırsan her mac sonu
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Haha ligden düşme yokmu yahu

Bu arada son 2 galibiyet ilaç gibi olmuş.
    2.lig yokki düşelim olsa ordan başlardık

Rotasyonu iyi saglamalısın. Ayrıca bir önerim olacak. Gereksiz oyuncularla kesinlikle yolları ayır. Ekonomi olarak takımı ayakta tutmaya calısmalısın. Uefa'ya kalmaya çalış ki ordan para kazanacaksın eger kalırsan her mac sonu
    Ligin ilk yarısında alternatifli bir kadrom yoktu ve rotasyon sağlayamıyordum. Devrearası yapılan transferler ile rotasyonu sağladım ve daha çok kazanma alışkanlığı kazandık. Ekonomi konusuna gelince oyuncular amatör statüsünde oynadığı için para vermiyorum. Geçen ayın gider tablosuna baktığım zaman £5.750 harcamışız ama bunlar tamamen elimde olmayan nedenlerden dolayı. Gelir tablomuza baktığım zaman £4.300 kazanmışız. Bu sayıyı nasıl onun üstünde tutabilirim ve istikrarlı şekilde devam ettirebilirim.

- - -

Campionato Sammarinese 25.Hafta

Campionato Sanmarinese 26.Hafta

Campionato Sanmarinse 27.Hafta

Genel Değerlendirme:

Ligin son haftasına girerken yerimiz üç aşağı beş yukarı belli oldu. Şuan tek amacımız kupada ilerlemek ama cezalı ve sakat oyuncularımız çok can sıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Simdi bütün önemi kupaya ver. Aslarını dinlendir lig maçlarında ve kupada ki rakibini iyi analiz et. Ekonomini kazanacagın parayla arttıracaksın. O yüzden UEFA'ya kesinlikle kalmalısın.
    Futbolcu Bilgileri

Simdi bütün önemi kupaya ver. Aslarını dinlendir lig maçlarında ve kupada ki rakibini iyi analiz et. Ekonomini kazanacagın parayla arttıracaksın. O yüzden UEFA'ya kesinlikle kalmalısın.
    Teşekküler hocam, sezon geneline baktığım zaman kâr yapmışız ama bu ay içinde zarar ediyoruz.

- - -

Coppa Titano Çeyrek Final

Teşekkürler çocuklar, mükkemmel bir galibiyet daha aldık. Ligte 3 tane yediğimiz takıma kupada 4 tane attık. Juvenes'te elendi çok iyi oldu. Ama en önemli silahımız Tramontano sakatlandı yedek forvet Alba sakattı ve forvetsiz kaldık. İşte yarı final eşleşmeleri.

[/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi bakalım. Galibiyet güzel.
    Futbolcu Bilgileri

Hadi bakalım. Galibiyet güzel.
    Teşekkürler.

- - -

Coppa Titano Yarı Final

Eksiklere rağmen finale çıktık, rakibimiz Cosmos takımı.

COPPA TİTANO FİNAL

64 yıllık kupa tarihinde ilk kez bir Coppa Titano final karşılaşmasına çıkacak olan San Giovanni'de, takımın en golcü ise Guiseppe Tramontano sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Daha önce kupayı 4 kere kazanan Cosmos ise bu sayıyı 5'e çıkarmak ve UEFA vizesi almak istiyor.

AYKAL: TÜM MAÇ BOYUNCA ATAK OYNAYACAĞIZ

- Karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türk teknik direktör, buraya gelmelerinin tesadüf olmadığını ve kupayı sezon başından beri daha çok önemsediklerini belirtti. Maç boyuna pozitif bir oyun oynayacaklarını dile getiren Aykal, 90 dakika sonunda kazanacaklarını söyledi.

LORENZO MORETTİ YETİŞEBİLİR

12 günlük sakatlığın sonunda iyileşen Lorenzo, Aykal ile beraber katıldığı basın toplantısında durumunun maç saatine kadar netleşeceğini söyledi.14 maçta attığı 6 gol ile takımına altın değerinde puanlar kazandıran Moretti, sezon başında Domagnano'dan transfer edilmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Final çok iyi olmuş. Rakibi iyi analiz et, bu maçı al.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Final'i almadan gelme son maçlarına bak rakibin neler yapmışlar ne etmişler ona göre bi taktikle çık

COPPA TITANO FINAL

Ve kupayı müzemize götürüyoruz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. 64 yıllık klüp tarihinde ilk kez final oynadık, ondada müzemize götürdük. İlk defa Avrupa Ligi'ne gitme hakkı kazandık. San Marino ülkesi klüp sıralamasında en popüler 4. takım olduk artık.

http://www.soccerway.com/players/yasar-yazici/96003/
    http://www.weltfussball.de/spieler_profil/yasar-yazici/
    Yaşar Yazıcı Gerçekten de Türk. 5 sene boyunca orada oynamış ve sonra gerçekten de o takımın Asistan Menajeri olmuş.

Kupa için tebrikler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kupa için tebrikler dostum. Net bir skorla almışsın kupayı. UEFA garanti olduguna göre transfere baya bir vakit ayırman gerekecek, çünkü 1 tur bile atlasan kasan baya dolar
    Futbolcu Bilgileri

Kupa için tebrikler dostum. Net bir skorla almışsın kupayı. UEFA garanti olduguna göre transfere baya bir vakit ayırman gerekecek, çünkü 1 tur bile atlasan kasan baya dolar
    Bonservisli oyuncular gelmiyor zaten, bonservissiz olanlar arasından seçim yapacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O manada demiştim zaten. Transfer sonucta hep parayla olmaz
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri