Turgut Gs'ye Giderse Adaşı Çıldırır![]()
Turgut Gs'ye Giderse Adaşı Çıldırır![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ibrahim Seten ; ÜNAL AYSAL: "Alper Potuk'a 5 milyon Euro ödeyeceğime, o paraya Arsenal'dan hazır adam alırım.. Amrabat mevzuu ise benim için kapanmıştır.."
Hazar Buyuka ; T. Dogan Sahin'in Galatasaray'a transferi hemen hemen bitti gibi.Maliyetine bakilinca olumlu diyebilirim, Aydin'dan ne kadar kotu olabilirki
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ntvspor"un facebook sayfasinda yazdi
Ugur Ucar Galatasaraya Dondu Diye..
Turgut takım içinde huzursuzluk çıkartan bir oyuncu. Çoğu Cimbomlu saç baş yolar. Takım oyununun ne olduğunu bilmiyor malesef. Daha kesin birşey yok ama eğer olursa hayırlı olsun Cimboma.
eto'o bitmiş.
Alper Potuk gibi genç ve yerli bir oyuncu alıp 5 M euro vermektense Arsenal'dan hazır adam almak bence çok saçma. Alper Potuk varken Alper Potuk'u al.
5 m $'a kimi alıcakmış arsenalden belki 2 yıl sonra santosu alır oda oda miladı dolar kusura bakmayın ama arkadaşlar sizin başkan 3 ü 5den çok atıyor
Adam doğru söylüyor. Cafercan Abdülkadir gibi bir sürü örneği var. Geçmişte ne yetenekli ortasahalar vardı burada konuşulurdu geleceğin xavisi falan filan şimdi çoğu Bank Asya'da veya anadolu takımlarında oynuyor. Takım yeni yapılanma sürecinde elbette 5 milyonu genç bir oyuncuya verip riske atmak istemeyecektir ki, altyapıdanda iyi oyuncular gelmeye başladı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bence 5 milyon doları bir yerli oyuncuya vermek risk. Yaşı filan önemli değil. Arda, GG gibi istisnalar dışında tabi ki. Yanlış bilmiyorsam Topuz geldiğinde Fenere 26 yaşındaydı ve 5 ten çok yüksek bir rakama gelmişti. Başka da onun kadar yüksek maliyetli olup tutan oyuncu pek hatırlamıyorum malesef.
eto'o bitmiş.
Benim bildiğim kadarıyla Mehmet Topuz 9 milyon euro'ya gelmişti ama yalnışımda olabilir tabi aklımda öyle kalmış. Size verebileceğim en iyi örnek Sercan Yıldırım olur. Bundan 2-3 yıl önce Bursaspor 12 milyon fiyat koymuştu. Üç büyüklerden bir tanesi Sercan'ı o gün 12 milyona satın alsaydı demekki şuan ellerinde patlayacaktı. Birde şu şekilde düşünün bu sene Ujfalusi'yi 2,5 milyona aldık. Onun yerine Bursa'dan Serdar Aziz'e 7-8 milyon dollar para verseydik hangisi daha faydalı olurdu sizce? Başkanın buradaki düşünceside sadece bu veya diğer sezonu kapsıyor. Tecrübeli oyuncular takıma otursun genç oyuncularada sıra gelinecektir. Gerek altyapıdan çıkacak oyuncular gerek Türkiye'de ki genç yetenekler takıma kazandırılır elbet. Ama burada Anadolu kulüplerinin tutumunada bağlı.
Oyuncuda eğer potansiyel görüyorsan verirsin bence alperde o potansiyel var hemde çok fazla var tam bir box to box oyuncusu bileklerine çok hakim
Ünal Aysal yabancı yasağını unutuyor galiba yoksa Fenerbahçeli yöneticiler de Avrupadan adam toplamayı bildiğini düşünüyorum belli bir yerli kalitesi oluşturmak lazım. zaten yabancı yasağı olmasa bu oyuncular bu fiyatlara satılmaz.
Aslında yerli kalitesini Avrupa'dan oluştursak daha güzel olur Hasan Kabze Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyormuş gelsin işte bize zaten biz bu adamı niye sattık ki ?
Orta sahada yerli olarak Selçuk İnan , Yekta Kurtuluş , Ceyhun , Emre Çolak , Engin varken başka yerliye gerek yok. Alacaksak Hamit gibi bir oyuncu alırız yerli olarak.
burası yeri değil ama alper potuk gibi bir adam varsa onu alırım, arsenal den birini değil. daha bunun en basitinden alacağı maaş var. alper ise genç, gelecek vad ediyor. şu dönemde bence Alper 5M ediyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aynı fikirdeyim.Yabancı sınırı kalkmadan bu fiyatlar düşmez.Alper 5 MN de eder 10 MN de bu yasak varken.Problem bu saçma sapan sınır ki bence 5 MN gayet makul bu sınır varken Alper için.Alper'i alıp, eğer tutarsa, 10 yılını kurtarmak var; 5 MN hiçbirşey.
Şu anda Alper için en iyi büyük takım Fenerbahçe zaten oynadığı pozisyonu düşünürsek.Galatasaray'da Melo ve Selçuk'u kesemez.Beşiktaş'ta da iyi bir ortasaha var ama Fenerbahçe tam biçilmiş kaftan.Cristian'dan formayı kapabilir, Emre'nin de 30'una merdiven dayadığını düşünürsek formunu ne kadar sürdürebilecek muamma.Alper'in yanına bir yabacı alınırsa çok sağlam bir ortasahası olur Fenerbahçe'nin.İki taraf için de iyi bir transfer olur.
Yanılmıyosam Ünal Aysal seçilirken demişti ben futboldan çok anlamam diye.. O yüzden hiç boşa tartışmayın..
Yok onu Ünal Aysal demedi benim bildiğim. Mehmet Ali Aydınlar ben futboldan anlamam demişti.
Screw you guys, I'm goin' home
Aydınlar da demişti aynısını sen de haklısın ama Ünal Aysal da demiş..
http://www.pressturk.com/roportaj/ha...n-anlamam.html
Başkanın zaten futboldan anlaması zorunlu bir şey değilki hatalı bir transferimiz görüldü mü geldiğinden beri ?
Ünal başka hatırladığım kadarıyla şöyle söylemişti : '' Ben futboldan anlamam ama futboldan anlayan adamdan anlarım. ''
Uğur iyi yedek olur Ujfa'yı sağa çekip Servet riski almaktan kurtulmuş oluruz en azından...
Türk oyuncuların mental olarak ne kadar sıkıntılı oldugunu bilmeyenimiz yoktur. Bu sene piyasada 10 milyon € olan bir sonraki yıl 3 milyona alıcı bulamıyor.
Bakınız :Sercan Yıldırım.
Yabancı ve genç ise tabiki de Arsenal'den yaşlı oyuncuya tercih etmem ama Türk ve genç oyuncuya ne kadar yetenekli olursa olsun 2 milyon €'dan fazla vermeme taraftarıyım(ki Alper Potuk çok üst düzey görünmüyor şu anda) Maalesef türk oyuncularda risk çok fazlaBakınız Yekta,Sercan, Abdulkadir,Aydın Yılmaz,Serdar Özkan,Okan Koç vs vs . say say bitmez. Bu adamların hepsi de gençliklerinde parladıkları zaman "bu adama 10 milyon versen hakkıdır" dedirten oyuncular ama şu anda halleri ortada.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Antep'in İbrahim Akın ile anlaşıldığı söyleniyor hatta bitti bile deniliyor bu ihtimal varsa Olcan adım adım Galatasaray'a geliyor diyebiliriz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir