Sayfa 216 / 483 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
6,451 ile 6,480 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Mesajları kalıcı olarak silmeye gittin zar İşin espiri tarafı Serkan. Uzun uzadıya yazmaya gerek yok zaten.

Benim ne demek istediğimi çok iyi anladığını biliyorum. Aramızda tek fark var.

Ben haklı bulduğum yönleri söyleyebiliyorum. Senin veya senin gibi yaklaşanların literatüründe haklısın demek olmadığı için benim haklı bulduğum yönleri de farklı yerlere çekiyorsun.

Fenerbahçe'nin düşmesine gelince mahkeme kararı verirse elbet düşecek. Alıp baş tacı yapacak değilim. Aynen kendi takımımda olduğu gibi.
    Düştüğünde alıp biz de baş tacı yapmayacağız bu durumlara bizi düşürenler. Ben sana haklısın dersem, inançlarımdan vazgeçmiş olurum, ve ben aklanacağımıza inanıyorum. Bak ne diyorum, inanıyorum diyorum, kimileri gibi kesin Fenerbahçe suçludur diye kesinlik katmıyorum.

Bahsedilen iddialarla alakalı, tutarsızlık varsa konuşuyorum, yani herkesin görebileceği şeyler varsa konuşuyorum yoksa da yorum yapmıyorum çünkü savunma tarafı da önemli benim için. Tutarsızlıklar, tek yanlı yaklaşımlar miğdemi bulandırıyor ve bunu genele vurduğumda inandırıcılığını zayıflatıyor iddianamenin bende. Ha demiştim, savunmalar başlar, savunmayı biz yapmadık bu yalan deyip, bunun içini doldurmadan yaparlarsa zaten neyin ne olduğu belli olur, ben de ona göre, iddiaları ve savunmayı değerlendirip yorumumu yaparım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kimse mesaj yazmayinca gercekten konu kilitlendi mı acaba dedim
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ne yazalım muhammed? Döngü başa mı dönsün? Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Yorulduk herhalde...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla uzun süredir yazmıyorum buraya sıktı artık şike muhabbetleri açıklansın görelim.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Delilleri okuyorumda bu aziz baskan ile göksel gümüşdağ arasında ne kadar çok görüşme olmuş be

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ne yazalım muhammed? Döngü başa mı dönsün? Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Yorulduk herhalde...
    Orası öyle ama bu sessizlik iyi değil
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

av_abdullahkaya Abdullah Kaya
    Yargitay tarafindan telefon dinlemelerinin maddi delillerle desteklenmedikce tek basina delil olmadigina dair onlarca ictihati var

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ha bu arada forumu bırakmamı istiyorsan söyle kardeş, seni kırmam bilirsin.
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Düştüğünde alıp biz de baş tacı yapmayacağız bu durumlara bizi düşürenler. Ben sana haklısın dersem, inançlarımdan vazgeçmiş olurum, ve ben aklanacağımıza inanıyorum. Bak ne diyorum, inanıyorum diyorum, kimileri gibi kesin Fenerbahçe suçludur diye kesinlik katmıyorum.
    Bu soruşturma başladığından beri herkes birşeylerden vazgeçerek iddiasını belirtiyor. Şike çıkarsa görevi bırakırım diyen Aykut Kocaman var. En ufak şüphe çıkarsa istifa ederim diyen Göksel Gümüşdağ var. Yasa referanduma gitsin eğer %70 altında evet çıkarsa bu camiayı bırakırım diyen Erman Toroğlu var. Bende ona uygun olsun diye ortaya onu attım. Yoksa sensiz bir forumu sevmediğimi bilirsin.

Savunmayı dinlemeden karar verilmez lafına aşırı kitlendiğini düşünüyorum. Otobüslerde ön kapıdan bininiz, arka kapıdan ininiz der ya. Ön kapının basamağındasın ve otobüs acayip kalabalık. Bir adım atıp aşağı inmek yerine kalabalığı arasından zar zor arka kapıya gitmek gibi bir kitlenme. Sana kardeş bir adım atsan inecektin niye kalabalığı yarıyorsun dediklerinde "ön kapıdan binin, arka kapıdan inin" yazıyor diyerek haklı tarafı görmezden gelmen gibi bir kitlenme.

İbrahim Akın'ın bizzat kendi sesiyle kendisine şike teklif edildiğini ve aldığı paranın helallik durumu sorduğu bir ses kaydı var. Sonra parayı teklif edenleri arayarak kabul ettiğini belirtmesi var. Sonra bir ara paranın birimini değiştirmek için araması var. Sonra parayı aldığına dair fotoğraf var ama parayı görmüyoruz. Kendisi sonradan para aldığını itiraf ediyor. Tutanaklarda var.

Her şey bu kadar net iken bu gerçekliği görmek yerine bazı kriterlere körü körüne bağlanmayı eleştiriyorum. Bırak mahkeme sürecini İbrahim Akın'a ahirete kadar savunma hakkı versem bana anlatamaz. Sen bu kadar açık olan şeyi görmüyorum diyorsan ve hala savunma yaparsa kurtulabilir ihtimali veriyorsan ben seni yanlış tanımışım. Yanlış tanımışım derken Serkan görünen köye kılavuz istemeyen birisidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman'ın böyle bir açıklaması olduğunu bilmiyorum, sonuç ne olursa olsun Aykut Kocaman'ın bu takımın başında kalması gerekiyor.

Sorduğum pek çok soruya yanıt alamadığım gibi ben de bu dediklerini yanıtsız bırakabilirim. Zaten iddianameyi okumadım, çıkan haberleri de pek takip etmiyorum açıkcası. Gördüğümde o tarz haberler girip okumuyorum bile çoğunu.Bu sebeple de ne yazar, içeriği tam nedir bilmiyorum, ha okumuyorsun da neden yorum yapıyorsun o zaman diyen varsa, gördüğüm kısımlarla alakalı yorum yapıyorum. Ve genel çerçeveye bakarak yorum yapıyorum, mahkemenin işi olan kısma girip tek tek yazılanları değerlendirmiyorum.

Savcının oluşturduğu bir dosyadır bu, çıkan bir resimde, konuşmanın birinde AKP'li birisinin ismi geçerken, iddianamede bu isme rastlanmaması en basit örneğinden, savcının istediği şekilde bu iddianameye yön verebileceğini gösteriyor bana ki sonuçta bu iddianameyi hazırlayan da savcı olduğuna göre, istediği gibi hazırlayabilir.

Bu tür kafa karıştıran durumları görünce, ben elbette savunmayı dinleyelim derim. Savcı madem ki emindi, İbrahim Akın'ın o konuşmayı yapmasıyla beraber para alış verişi olduğunu iddia ettiği görüntüyü çekmek yerine suç üstü yapabilirdi. İşte o zaman daha sezon bitmeden neyin ne olacağı belli olurdu.

Görünen köye kılavuz istenmez, ortada çok net görülen şeyler olmasına rağmen, kılavuzla bile bunu görmeyi inkar edenler ya da yalandan görüyormuş gibi yapanlar da çok sayıda, hal böyle olunca karşı taraftan bunu beklemek???

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yıldırım:Her telefon görüşmesi ve her ödemenin hesabını yüce adalet önünde vereceğim, kimsenin de bundan şüphesi olmasın
    Aziz Yıldırım:kimse farklı beklentiler içine girmesin, Fenerbahçe’yi kurda kuşa bırakmayacağım.”

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

keşke canlı canlı izleyebilsek şu mahkemeyi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

2.sini göremedim. açmıyor.. ilkiyle yazdığımın alakasını da kuramadım. o gösterdiğiniz etik değildir, gazeteciliği kötüye kullanmak falandır. bunu da gidip Fenerbahçe taraftarına söylemeyin. 3 temmuzdan beri gazeteciliğin nasıl olduğunu gördük zaten. buna şike diyorsanız sadece susarım

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mahmut Ozgener neden disarda?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siyasi olaylar bunlar. Çok fazla tartışılacak bir yanı yok aslında. Çünkü şike Türkiye'de yıllardır var. Sadece işlerine geldiği için bu sene ortaya döktüler. Boş yere birbirinizi kırmayın. İnsan ilişkileri bu ülkenin saçmasapan sorunlarından daha önemli bence.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Can Arat'ın konuşmalarında "yine fenerbahçe'den aradılar" gibi bir söz var.Eğer bu doğruysa şike yapmaya kalktık demektir. Ama bunun doğruluğunu ispat etmeleri gerek aslında bu da basit. Can Arat'ın kız arkadaşıyla olan konuşmaları dinlenip dava klasörüne koyulmuşsa "fenerbahçe" ile olan konuşmalarının da dinlenilmiş olması gerekir.Sonuçta o telefon dinleniyordu değil mi? Nerede bu konuşmalar.Bu konuşmalar ortaya çıkarsa yani fenerbahçeden birisi gerçekten Can'ı arayıp "maçta çok kasmıyosun koçum" benzeri şeyler söylemişse ben yönetimin arkasında durmaktan vazgeçerim.Olsa kız arkadaşıyla yaptığı Hadise sohbeti değil de bu koyulurdu gerçi iddianameye değil mi??

Bir ikinci ihtimal aynı konuyla ilgili Fenerbahçe'liler aramış ve Can açmamış olabilir.Telefon dinleniyorsa Fenerbahçe'lilerin hangi tarihlerde kaç defa aradığı da çıkacaktır ortaya.Bunu da açıklayabilir sayın savcı isterse.Tabi bunu açıkladığında bu şikenin belgesi olamaz muhtemelen.Sonuçta ne maksatla arama yapıldığına dair bir kanıt elde edilememiş olur.Yinede en azından ikincisiyse bile açıklamalı bunu savcı,özel hayat bile ortaya seriliyor ama konuşmanın öznesi ortada yok.Neden?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    2.sini göremedim. açmıyor.. ilkiyle yazdığımın alakasını da kuramadım. o gösterdiğiniz etik değildir, gazeteciliği kötüye kullanmak falandır. bunu da gidip Fenerbahçe taraftarına söylemeyin. 3 temmuzdan beri gazeteciliğin nasıl olduğunu gördük zaten. buna şike diyorsanız sadece susarım
    Etik degerler bu kadar kucumsenmemeli bence.

Bir de soyle bak olaya. Fenerbahce taraftarini ve camiasini manipule etmek icin boyle bir haber yaptirtabilecek bir Aziz Yildirim acaba ayni amacla baska ne gibi haberler yaptirtmistir. Bunu yaptirtan ve yapan kisilerin guvenilirligi benim gozumde yerle bir olur. Soyledigi sozlerin en ufak degeri kalmaz. Itibarini kaybetmis birisi de o guveni kolay kolay bir daha kazanamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Size iyi üflemeler..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyide bu yeni birşey değilki. O 1 milyon kayıp, zaten onu bulabilen yok şu anda. Kulübün neresinde harcandı, song'a mı verildi yoksa teşvik mi ortaya çıkmadı. Ama zaten o tarihte teşvik suç teşkil etmediği için herhangi bir cezai yaptırım olmayacak diye yazıldı zaten.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Etik degerler bu kadar kucumsenmemeli bence.

Bir de soyle bak olaya. Fenerbahce taraftarini ve camiasini manipule etmek icin boyle bir haber yaptirtabilecek bir Aziz Yildirim acaba ayni amacla baska ne gibi haberler yaptirtmistir. Bunu yaptirtan ve yapan kisilerin guvenilirligi benim gozumde yerle bir olur. Soyledigi sozlerin en ufak degeri kalmaz. Itibarini kaybetmis birisi de o guveni kolay kolay bir daha kazanamaz.
    sanki türkiyede sadece aziz yildirim basini kullaniyormus gibi konusmussunuz 3 büyük kulübün baskanlari ve yöneticileri basini her zaman kullanmistir hala kullanmaktadir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Millet kendi şikelerini bırakmış bizimkinin peşine düşmüş Ben yaptım bak sen de yapmışsın demeye çalışılıyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sanki türkiyede sadece aziz yildirim basini kullaniyormus gibi konusmussunuz 3 büyük kulübün baskanlari ve yöneticileri basini her zaman kullanmistir hala kullanmaktadir.
    Sadece Aziz Yildirim'in basini kullandigini soyledigimi animsamiyorum. Benim yazdigim, pesinden yuruyus yapacagin, kayitsiz sartsiz guvenecegin kisiyi dogru secmek ile ilgiliydi. Dunyanin gelmis gecmis en cani diktatorlerinin pesinden de yurudu insanlar. In absentia luci, tenebrae vinciunt.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sadece Aziz Yildirim'in basini kullandigini soyledigimi animsamiyorum.
    Haklısın, bende dediğini görmedim. "İnsanlar ne diyorsa onun üzerinden yaklaşalım." Bu platformda bunu bir türlü anlatamadık kimse birlik yapmaya da yanaşmıyor. O yüzden demediğin şeylere karşı demişçesine bir tepki alman normaldir. Dediğinin haricinde bambaşka konulardan yanıtlar gelmesi de normaldir.

Oysa cümlene "tüm başkanlar basını kullanıyor. Hazırsanız şimdi bahsi geçen Aziz Yıldırım'ı eleştireceğim" diyerek başlamalıydın.

Normalde diğer başkanların bahsi yokken anlatmaman doğaldır. Neyse dediğim gibi bir konuyla ilgili fikrini söylerken mutlaka tersiyle ilgilide yaklaşmalısın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Herşeyin özeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post

Size iyi üflemeler..
    Önce kendi işinize baksanız çünkü daha çok uzun sürecek. Bizim ki de çoktan kapandı. Her şey teslim edildi. Bizde bir pislik yok rahat olun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Önce kendi işinize baksanız çünkü daha çok uzun sürecek. Bizim ki de çoktan kapandı. Her şey teslim edildi. Bizde bir pislik yok rahat olun.
    Tamda bu işte Herkes önce kendi işine bakacak..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tamda bu işte Herkes önce kendi işine bakacak..
    Biz kendi işimize baktık şimdi Türk Futboluna bakıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Biz kendi işimize baktık şimdi Türk Futboluna bakıyoruz.
    Ne güzel o zaman ortada bi sorun yok sizin için.. Siz Türk Futboluna bakmaya devam edin.. Bakabilirseniz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sakin olun panik yapmayın.Bu kadar senenin , rakibi sahada yenememenin hıncını çıkardık ulan bizim de başımıza bir şey gelir mi demeyin.Bir şey çıkmaz oradan.Hele çoktan kapandı falan diye uydurmayın hiç gerek yok.

Artık bir sınırı aşıp kendi şikeleri diye espri yapanlara hiç girmiyorum.

Olay bizim için budur :

"Aziz Yıldırım:Her telefon görüşmesi ve her ödemenin hesabını yüce adalet önünde vereceğim, kimsenin de bundan şüphesi olmasın

Aziz Yıldırım:kimse farklı beklentiler içine girmesin, Fenerbahçe’yi kurda kuşa bırakmayacağım.”

O değil de bunu kopyaladım diye az Fenerbahçeli biri bunla ilgili resim koymasın ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Garip, Fenerbahçe ile alakalı pek çok resim buraya koyulurken kimse kendi işinize bakın dememişti.

Aziz Yıldırım yasası olmadığı belli olan yasa geçti, Aziz Yıldırım için çıkıyor diyenler o zaman kendi işlerine mi baktı? Aziz Yıldırım için çıkıyor diyenlerde azıcık da olsa utanma var mı acaba? Yasa değişmesin, herşeye verilecek cevabım var diyen Aziz Yıldırım'ken küme düşme kaldırılsın istiyor Fenerbahçe diyenlere şaşırmıyorum çünkü anlamak istemiyorlar. 58. madde değişirse, teşvik ve şikeye teşebbüse küme düşme kaldırılacak yani şike çıkarsa o kulüp yine küme düşecek.

Yasa değişeceği dönemde Aziz Yıldırım zaten çıkamazdı, göreceksiniz yasa kimler için değişiyor demiştim şimdi de diyorum, 58. madde değişirse kimlerin işine gelecek kimler daha dava belli olmadan rahatlayacak göreceksiniz. Fenerbahçe suçluysa zaten her türlü düşürülecek, teşvik verenler ve girişimde bulunanlar? Şimdi düşürülmesi gerekirken, değişirse düşürülmeyecek? Anlayana...

Mesaj Yetkileri