Nihat Özdemir'in ne mal olduğunu ben gayet iyi biliyorum.. Eminim az araştıran kişiler de biliyodur ne mal olduğunu, nelerin peşinde koştuğunu, peşinde koştuğu şeyleri elde edebilmek için nasıl Fenerbahçe'den rant sağladığını, yine bazı şeyleri elde edebilmek için nasıl Fenerbahçe'yi satabileceğini.. Sadece ufak bi google search işinizi rahatlıkla görür emin olun..

Bu arada Serkan abi, o kadar yaygara yapıldı yok Aziz Yıldırım için yasa çıkartıldı dendi, yasadan sonra çıkanlar ortada..
58. madde biliyosunuz sadece şike ve teşvik girişiminde bulunanların düşmesini sağlıyor, eğer bu değiştirilirse girişimde bulunanlar düşmeyecek.. eee iddianamede sadece girişimle suçlanan takımlar belli ancak yine Fenerbahçe için deniliyor..
Yok itiraf etti, yok para alırken görüntüsü var denen İbrahim Akın bugün Gazianteple anlaşıyor ancak sadece söylentiden ibaret olan şeyler yüzünden Tercüman Samet Güzel'in tedbir cezası kaldırımıyor..

Diyoruz ya herkes anlamak istediği gibi anlıyor bazı şeyleri.. O yüzden gelip de burda tartışmak çok mantıksız... Hoş zaten herkes kendi işine bakıyo bundan sonra, malum, ne oldum değil ne olacağım diyeceksin..