Sayfa 662 / 1204 İlkİlk ... 1625626126526606616626636646727127621162 ... SonSon
19,831 ile 19,860 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Turgut Gs'ye Giderse Adaşı Çıldırır

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ibrahim Seten ; ÜNAL AYSAL: "Alper Potuk'a 5 milyon Euro ödeyeceğime, o paraya Arsenal'dan hazır adam alırım.. Amrabat mevzuu ise benim için kapanmıştır.."

Hazar Buyuka ; T. Dogan Sahin'in Galatasaray'a transferi hemen hemen bitti gibi.Maliyetine bakilinca olumlu diyebilirim, Aydin'dan ne kadar kotu olabilirki

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ibrahim Seten ; ÜNAL AYSAL: "Alper Potuk'a 5 milyon Euro ödeyeceğime, o paraya Arsenal'dan hazır adam alırım.. Amrabat mevzuu ise benim için kapanmıştır.."

Hazar Buyuka ; T. Dogan Sahin'in Galatasaray'a transferi hemen hemen bitti gibi.Maliyetine bakilinca olumlu diyebilirim, Aydin'dan ne kadar kotu olabilirki
    Ünal Başkana sonuna kadar katılıyorum eğer böyle bir düşüncesi varsa. Yani iç transferde ısrarla piyasayı yükseltmek isteyen kulüplere çanak tutmamak lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ntvspor"un facebook sayfasinda yazdi

Ugur Ucar Galatasaraya Dondu Diye..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Turgut takım içinde huzursuzluk çıkartan bir oyuncu. Çoğu Cimbomlu saç baş yolar. Takım oyununun ne olduğunu bilmiyor malesef. Daha kesin birşey yok ama eğer olursa hayırlı olsun Cimboma.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper Potuk gibi genç ve yerli bir oyuncu alıp 5 M euro vermektense Arsenal'dan hazır adam almak bence çok saçma. Alper Potuk varken Alper Potuk'u al.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

5 m $'a kimi alıcakmış arsenalden belki 2 yıl sonra santosu alır oda oda miladı dolar kusura bakmayın ama arkadaşlar sizin başkan 3 ü 5den çok atıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Adam doğru söylüyor. Cafercan Abdülkadir gibi bir sürü örneği var. Geçmişte ne yetenekli ortasahalar vardı burada konuşulurdu geleceğin xavisi falan filan şimdi çoğu Bank Asya'da veya anadolu takımlarında oynuyor. Takım yeni yapılanma sürecinde elbette 5 milyonu genç bir oyuncuya verip riske atmak istemeyecektir ki, altyapıdanda iyi oyuncular gelmeye başladı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Adam doğru söylüyor. Cafercan Abdülkadir gibi bir sürü örneği var. Geçmişte ne yetenekli ortasahalar vardı burada konuşulurdu geleceğin xavisi falan filan şimdi çoğu Bank Asya'da veya anadolu takımlarında oynuyor. Takım yeni yapılanma sürecinde elbette 5 milyonu genç bir oyuncuya verip riske atmak istemeyecektir ki, altyapıdanda iyi oyuncular gelmeye başladı.
    20 yasındaki oyuncuyamı 5 m$ vermek risk yoksa 28 29 30 yaşındaki oyuncuyamı 5 m$ vermek risk

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    20 yasındaki oyuncuyamı 5 m$ vermek risk yoksa 28 29 30 yaşındaki oyuncuyamı 5 m$ vermek risk

takıma vereceği katkı daha fazla olur 28-29-30 yaşındaki bir futbolcu. Çünkü bir futbolcunun en verimli yaşlarıdır. ayrıca Arsenal bu duruma en iyi örnek. Kadrosu 18 ve 23 yaş arası oyunculardan oluşuyor kaç yıldır ne avrupada başarı var ne ligde.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence 5 milyon doları bir yerli oyuncuya vermek risk. Yaşı filan önemli değil. Arda, GG gibi istisnalar dışında tabi ki. Yanlış bilmiyorsam Topuz geldiğinde Fenere 26 yaşındaydı ve 5 ten çok yüksek bir rakama gelmişti. Başka da onun kadar yüksek maliyetli olup tutan oyuncu pek hatırlamıyorum malesef.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Benim bildiğim kadarıyla Mehmet Topuz 9 milyon euro'ya gelmişti ama yalnışımda olabilir tabi aklımda öyle kalmış. Size verebileceğim en iyi örnek Sercan Yıldırım olur. Bundan 2-3 yıl önce Bursaspor 12 milyon fiyat koymuştu. Üç büyüklerden bir tanesi Sercan'ı o gün 12 milyona satın alsaydı demekki şuan ellerinde patlayacaktı. Birde şu şekilde düşünün bu sene Ujfalusi'yi 2,5 milyona aldık. Onun yerine Bursa'dan Serdar Aziz'e 7-8 milyon dollar para verseydik hangisi daha faydalı olurdu sizce? Başkanın buradaki düşünceside sadece bu veya diğer sezonu kapsıyor. Tecrübeli oyuncular takıma otursun genç oyuncularada sıra gelinecektir. Gerek altyapıdan çıkacak oyuncular gerek Türkiye'de ki genç yetenekler takıma kazandırılır elbet. Ama burada Anadolu kulüplerinin tutumunada bağlı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Benim bildiğim kadarıyla Mehmet Topuz 9 milyon euro'ya gelmişti ama yalnışımda olabilir tabi aklımda öyle kalmış. Size verebileceğim en iyi örnek Sercan Yıldırım olur. Bundan 2-3 yıl önce Bursaspor 12 milyon fiyat koymuştu. Üç büyüklerden bir tanesi Sercan'ı o gün 12 milyona satın alsaydı demekki şuan ellerinde patlayacaktı. Birde şu şekilde düşünün bu sene Ujfalusi'yi 2,5 milyona aldık. Onun yerine Bursa'dan Serdar Aziz'e 7-8 milyon dollar para verseydik hangisi daha faydalı olurdu sizce? Başkanın buradaki düşünceside sadece bu veya diğer sezonu kapsıyor. Tecrübeli oyuncular takıma otursun genç oyuncularada sıra gelinecektir. Gerek altyapıdan çıkacak oyuncular gerek Türkiye'de ki genç yetenekler takıma kazandırılır elbet. Ama burada Anadolu kulüplerinin tutumunada bağlı.
    Aynen katılıyorum.

--

Jaja da çok şey katar bence bizim takıma. Ama sistem değişikliğine gitmemiz gerekebilir. 4-4-2'de ne orta sahada ne kanatlarda ne de forvette oynayabilir Jaja.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Oyuncuda eğer potansiyel görüyorsan verirsin bence alperde o potansiyel var hemde çok fazla var tam bir box to box oyuncusu bileklerine çok hakim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal yabancı yasağını unutuyor galiba yoksa Fenerbahçeli yöneticiler de Avrupadan adam toplamayı bildiğini düşünüyorum belli bir yerli kalitesi oluşturmak lazım. zaten yabancı yasağı olmasa bu oyuncular bu fiyatlara satılmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aslında yerli kalitesini Avrupa'dan oluştursak daha güzel olur Hasan Kabze Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyormuş gelsin işte bize zaten biz bu adamı niye sattık ki ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orta sahada yerli olarak Selçuk İnan , Yekta Kurtuluş , Ceyhun , Emre Çolak , Engin varken başka yerliye gerek yok. Alacaksak Hamit gibi bir oyuncu alırız yerli olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

burası yeri değil ama alper potuk gibi bir adam varsa onu alırım, arsenal den birini değil. daha bunun en basitinden alacağı maaş var. alper ise genç, gelecek vad ediyor. şu dönemde bence Alper 5M ediyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ünal Aysal yabancı yasağını unutuyor galiba yoksa Fenerbahçeli yöneticiler de Avrupadan adam toplamayı bildiğini düşünüyorum belli bir yerli kalitesi oluşturmak lazım. zaten yabancı yasağı olmasa bu oyuncular bu fiyatlara satılmaz.
    Aynı fikirdeyim.Yabancı sınırı kalkmadan bu fiyatlar düşmez.Alper 5 MN de eder 10 MN de bu yasak varken.Problem bu saçma sapan sınır ki bence 5 MN gayet makul bu sınır varken Alper için.Alper'i alıp, eğer tutarsa, 10 yılını kurtarmak var; 5 MN hiçbirşey.

Şu anda Alper için en iyi büyük takım Fenerbahçe zaten oynadığı pozisyonu düşünürsek.Galatasaray'da Melo ve Selçuk'u kesemez.Beşiktaş'ta da iyi bir ortasaha var ama Fenerbahçe tam biçilmiş kaftan.Cristian'dan formayı kapabilir, Emre'nin de 30'una merdiven dayadığını düşünürsek formunu ne kadar sürdürebilecek muamma.Alper'in yanına bir yabacı alınırsa çok sağlam bir ortasahası olur Fenerbahçe'nin.İki taraf için de iyi bir transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yanılmıyosam Ünal Aysal seçilirken demişti ben futboldan çok anlamam diye.. O yüzden hiç boşa tartışmayın..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok onu Ünal Aysal demedi benim bildiğim. Mehmet Ali Aydınlar ben futboldan anlamam demişti.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    burası yeri değil ama alper potuk gibi bir adam varsa onu alırım, arsenal den birini değil. daha bunun en basitinden alacağı maaş var. alper ise genç, gelecek vad ediyor. şu dönemde bence Alper 5M ediyor.
    Alper'i istemeyecek takım yoktur zaten. Fakat bu kadar orta saha varken Alper'i alırım ama 5 M € vermem. 5 M € etmesine rağmen fakat böyle bir orta sahamız olmasa 7 M de verilebilir ki Eskişehirspor 10 M istemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aydınlar da demişti aynısını sen de haklısın ama Ünal Aysal da demiş..

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yok onu Ünal Aysal demedi benim bildiğim. Mehmet Ali Aydınlar ben futboldan anlamam demişti.
    http://www.pressturk.com/roportaj/ha...n-anlamam.html

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başkanın zaten futboldan anlaması zorunlu bir şey değilki hatalı bir transferimiz görüldü mü geldiğinden beri ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Başkanın zaten futboldan anlaması zorunlu bir şey değilki hatalı bir transferimiz görüldü mü geldiğinden beri ?
    Yanlış anladın amacım iğnelemek veya transferleri kötülemek değil.. Sadece yukardaki tartışmalar için dedim..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ünal başka hatırladığım kadarıyla şöyle söylemişti : '' Ben futboldan anlamam ama futboldan anlayan adamdan anlarım. ''

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ntvspor"un facebook sayfasinda yazdi

Ugur Ucar Galatasaraya Dondu Diye..
    Bende öyle şeyler duydum sanırm Emre Tilev yazmış.(twitterda yazmış)
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Uğur iyi yedek olur Ujfa'yı sağa çekip Servet riski almaktan kurtulmuş oluruz en azından...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Türk oyuncuların mental olarak ne kadar sıkıntılı oldugunu bilmeyenimiz yoktur. Bu sene piyasada 10 milyon € olan bir sonraki yıl 3 milyona alıcı bulamıyor.

Bakınız :Sercan Yıldırım.

Yabancı ve genç ise tabiki de Arsenal'den yaşlı oyuncuya tercih etmem ama Türk ve genç oyuncuya ne kadar yetenekli olursa olsun 2 milyon €'dan fazla vermeme taraftarıyım(ki Alper Potuk çok üst düzey görünmüyor şu anda) Maalesef türk oyuncularda risk çok fazla Bakınız Yekta,Sercan, Abdulkadir,Aydın Yılmaz,Serdar Özkan,Okan Koç vs vs . say say bitmez. Bu adamların hepsi de gençliklerinde parladıkları zaman "bu adama 10 milyon versen hakkıdır" dedirten oyuncular ama şu anda halleri ortada.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Antep'in İbrahim Akın ile anlaşıldığı söyleniyor hatta bitti bile deniliyor bu ihtimal varsa Olcan adım adım Galatasaray'a geliyor diyebiliriz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri