Yasanın çıkış tarihinden bahsetmiyorum, değiştirilmesi esnasında Aziz Yıldırım dışarı çıksın diye bu yasa değiştiriliyor dendi, hatta cumhurbaşkanı tarafından bile kişiye özel denerek Aziz Yıldırım kastedildi ama sonuç? Yasa değişti, Aziz Yıldırım çıkmadı. Aziz Yıldırım çıkmaz çünkü örgüt kurmak suçundan da yargılananacak, tutuklu kaldığı süre tutuksuz yargılanması için yeterli değil demiştim. Mahkeme başlar, hakim örgüt kurma suçunu uygun görmezse belki o zaman tutuksuz yargılanır ancak.

Şimdi de 58. madde değişecek Fenerbahçe için deniyor. 58. maddede teşebbüsler ve teşvik için küme düşmenin kaldırılması değişecek ve Fenerbahçe şike yapmakla suçlanıyor yani ispat edilirse verilecek ceza yine küme düşme, 58. madde değişse de.

Ayrıca bu yasanın ilk halinde bu şekilde değildi cezalar diye söylemler var, yani bu yasanın taslağı hazırlanırken düşünülen cezalar sonra Ankara'ya gönderildiğinde elden geçmiş deniyor ki bunun da benim yazdığımla alakası yok, verdiğin cevabı da anlayamadım zaten.

Yasada değişiklik yapılacağı zaman Aziz Yıldırım için değişiklik yapılacak dediniz mi demediniz mi? Aziz Yıldırım şu anda nerede?

58. maddede değişiklik Fenerbahçe için yapılacak diyenler? Şike yapana küme düşme cezası kalkmayacak deniyor, kalkmazsa buna cevabınız ne olacak? Olur da şu anda yargılananların hepsi şuçlu bulundu, şike yapan ve teşvik ile teşebbüste bulunanların cezaları öngörülen gibi değişirse kim küme düşecek kimler düşmeyecek?