1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yanlış bilmiyorsam 58.madde teşebbüs halinde düşme olmasın diyor. bunu nasıl bize bağlıyorsunuz? biz direkt iddialara göre yapmışız.. nihat özdemir diyecekseniz onun şu an ne olduğunu hangi tarafta olduğunu bilmiyoruz..

evet; dedi başkan.. ama hapishaneleri gezelim, suçlu bulamazsınız ile bağlantısını kuramadım. sanki yargılanmış ta hüküm giymiş sonrasında ben suçsuzum diyor gibi konuşuyorsunuz. malum hapishanede olup ta mahkum olanlar tutuklu değil hüküm giymiş olur. ama her zamanki gibi; hakim o hükmü giydirmeden siz giydiriyorsunuz..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bugüne kadar yasada, ceza süreleri de konuşulmuyorsa, 58. maddenin ne olduğunu kimse bilmiyorsa ve bugün bunların değişmesi için çaba varsa bunu birşeylerden soyutlayarak sadece kendinizi kandırırsınız. Bu soruşturma içinde sen, ben olsaydık öyle ceza yerdik ki aleme ibret olurdu. Kimse yasa değişsin, bunlara yazık demezdi.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    evet; dedi başkan.. ama hapishaneleri gezelim, suçlu bulamazsınız ile bağlantısını kuramadım. sanki yargılanmış ta hüküm giymiş sonrasında ben suçsuzum diyor gibi konuşuyorsunuz. malum hapishanede olup ta mahkum olanlar tutuklu değil hüküm giymiş olur. ama her zamanki gibi; hakim o hükmü giydirmeden siz giydiriyorsunuz..
    Açıkçası cümlede anlam kısmında eksiklerin olduğunu düşünüyorum. O nedenle sürekli kelimelerin işlevine takılıyorsun. Doğru cevap Aziz Yıldırım çıkıp ben suçluyum, yasayı değiştirin ve beni kurtarın diyecek hali yoktur. Heralde yasa değişmesin, biz bu iddiaları çürüteceğiz diyecektir. Bunlarda yasanın onlar için değiştirildiği gerçeğini değiştirmez.

Mesaj Yetkileri