benim bildiğim kadarıyla şampiyonlar ligi parası daha gelmedi gelecek. sene sonunda toplu veriyorlar parayı bize. ikinci olarak bu menajer paralarının çoğu abartılmış. ben bu şekilde olduğunu düşünmüyorum. hele Zokoraya 1 milyon tam abartı.

tabi bu transfer hatalarını kapatmaz. Selçuk ve Egemen konusunda artık yönetimi suçlamak yanlış. iki oyuncunun da kendi isteğiydi bu. bence Zokora ve Celutska'ya verilen paraları da tartışmaya gerek yok.

Sadece Henrique-Adrian ikilisine verilen 10 milyon fazla. belki aksini ispatlayacak performans gösterebilirler ama bence fazla şu anda. ben Volkandan umutluyum açıkcası. yine olsa alınmasını desteklerim.

onun dışında 1 milyon üzeri transferimiz yok zaten. bu takım ilk kez katıldığı şampiyonlar liginde 7 puan topladı. ve 12 si yeni olan bir takımız biz. bence transferlerimiz sorgulanacak kadar kötü değil. gün geçtikçe toparlarlar. Colman'nın, Alanzinho'nun bu takıma sağlam katkı sağlaması 2 yıl aldı mesela.

benim tek eleştirdiğim nokta tecrübeli oyuncular almayışımızdı. özellikle golcü - stoper olarak tecrübeli isimler alınabilirdi Zokora gibi. ama tabi sadece bizim istememiz olmuyor karşı tarafında istemesi lazım. umarım ara transferde bu eksiğimizi giderecek transferler yaparız.