1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: Bir menajer eski günlerini arıyor

Hybrid View

- Yaptığın en büyük hata, Chelsea takımına attığın imza idi. Ondan sonra bir daha geri dönüşü olmadı. Swensea takımnı umarım kümede tutarsında birkez daha Blackpool ile yüzleşirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    - Yaptığın en büyük hata, Chelsea takımına attığın imza idi. Ondan sonra bir daha geri dönüşü olmadı. Swensea takımnı umarım kümede tutarsında birkez daha Blackpool ile yüzleşirsin
    Doğru söylüyorsun.Bir anlık sinir yüzünden yaptık maalesef o hatayı da.Swansea kümede kalırsa seneye bir Blackpool daha yaratırım ama küme düşersek eğer de bir sene gecikmeli olacak bu iş ki şu an kümede kalmam zor gözüküyo. Zaten Blackpool'un kötülüğü için elimden gelen herşeyi yapacam artık.Ben de onlara gülecem

Nesil
    2006
    Yer
    ANTALYA-belek

HAhaha inşallah hadi bakalım.bu arada anlatımında çok keyifli , sıkılmadan dizi izler gibi takip e diyorum .kendi oyunumu bırakıp senin maçlarına konsantre olmuş vaziyetteyiz :

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bayramokachi View Post
    HAhaha inşallah hadi bakalım.bu arada anlatımında çok keyifli , sıkılmadan dizi izler gibi takip e diyorum .kendi oyunumu bırakıp senin maçlarına konsantre olmuş vaziyetteyiz :
    teşekkür ederim

Mesaj Yetkileri